Zdravím.
Po delší době mě opět něco vytočilo tak, že už nevím co dál a jdu se poradit sem za vámi, nejspíš se nic nevyřeší, ale alespoň se pořádně vyvztekám, tak k věci.
Mám poměrně silný počítač. pro flash je dost podstatný procesor. V mém případě je to AMD PhenomII X3. Nepíšu sem proto, abych se chlubil, ale proto, že mám veliké potíže s přehráváním flashe. Na widlích nebyl problém na youtube přehrát HDready video a dokonce i FullHD video. Po přechodu na ubuntu je pro mě ale problém přehrát i 360p video (ve full screenu). Jsem sice v akcelerovaném prostředí, ale stejně si myslím, že by to neměl být problém. Myslím si, že "tým" programátorů flashe v Adobe je akorát banda dem*entů, co mají vychozenou maximálně střední školu ekonomickou

. Myslím si, že celý flash player pro linux, není multithradově naprogramován a moc nespolupracuje s compiz fusion. Pamatuju doby i na windowsech, kdy jsem ze zoufalství nainstaloval flashblock plugin, aby při spuštění více tabů nespomaloval počítač a zbytečně nevytěžoval jádra procesoru, nicméně pro linux je naprogramován tak špatně, že procesor není schopen utáhnout ani jedno video. Navíc mi v poslední době začal poměrně dost trvale zasekávat firefox. Nicméně problémy se dějí i na konkurenčním google chrome, který má flash vestavěný. Řešení typu "přepni se na metacity" moc nechci a celkově mě tento problém (který řeším téměř denně, protože flash je skoro všude) mě celkově dost odrazuje od každodenního používání linuxu. Nemáte někdo nějaké řešení na tyto problémy s rychlostí? Jinak teď jsem si uvědomil, že se problém dost týká videa spuštěném ve full screenu, ikdyž HDready na youtube se týká i bez spuštěného Fullscr....