Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Vyhladavanie suborov na verejnych FTP a WEB serveroch  (Přečteno 2822 krát)

flashrobot

• Aktivní člen
  • *
Vyhladavanie suborov na verejnych FTP a WEB serveroch
« kdy: 16 Prosince 2010, 00:44:30 »
Zdar, potreboval by som na diplomovku poradit nejake nastroje pouzivane na vyhladavanie piratskeho obsahu (warez filmy, hudba, sw) na verejnych FTP a WEB serveroch.
Najlepsie by boli asi nejake specializovane crawlery, ktore pouzivaju antipiratske asociacie na vyhladavanie warezu. Nemusia byt volne dostupne na stiahnutie, staci mi aby bola k nim dokumentacia alebo aspon nejaky popis ako funguju atd...
A ked uz nie presne toto, tak aspon nejake bezne nastroje ktore vedia robit podobne. Sorry, ze to nesuvisi priamo s linuxom, ale proste zhanam pomoc kde sa da:)
Dopredu dakujem.

Tomáš Břinčil

• Občanské sdružení Ubuntu ČR
  • Závislák
  • moje obrázky ↓
    • TomasBrincil.cz
Re: Vyhladavanie suborov na verejnych FTP a WEB serveroch
« Odpověď #1 kdy: 16 Prosince 2010, 08:56:13 »
Antipirátské asociace něco takového používají? Jsem myslel, že to je všechno na udání nebo lidská práce. Každopádně taková aplikace bude maximálně porovnávat nějaké údaje, které jsou z ftp nebo webu dostupné: mime, název, velikost...

flashrobot

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 16 Prosince 2010, 16:38:07 »
Vraj aj sami vyhladavaju a potom posielaju spravcom upomienky:) A na to zrejme budu pouzivat nejake crawlery, ktore im budu zistovat prave to co pises a tie potrebujem vediet..... Alebo aspon nejaky bezny vyhladavac specializujuci sa na multimedia (nie videa na youtube ) alebo jednotlive typy suborov. 

Tomáš Břinčil

• Občanské sdružení Ubuntu ČR
  • Závislák
  • moje obrázky ↓
    • TomasBrincil.cz
« Odpověď #3 kdy: 16 Prosince 2010, 18:49:22 »
Vraj aj sami vyhladavaju a potom posielaju spravcom upomienky:)
Tak o tom nevim, google to nedělá protože není evil a pochybuju, že by si seznam nepřátelil své české uživatele něčím takhle né uplně fér :)
Nemyslim, že mají touhu řešit zrovna warez ;D

flashrobot

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 16 Prosince 2010, 19:51:35 »
Vsak ja ani netvrdim, ze im vyhladavacie centraly poskytuju udaje zo svojich databaz aj ked sa o tom spekuluje: http://www.tomsguide.com/us/RIAA-MPAA-Piracy-Site-Search,news-8315.html
Ja si myslim samotne RIAA a MPAA maju vlastne nastroje na vyhladavanie takychto serverov a o tych prave chcem vediet.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.