Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: ubuntu maverick a jádro 2.6.35-24  (Přečteno 1659 krát)

semtex

• Návštěvník
ubuntu maverick a jádro 2.6.35-24
« kdy: 09 Ledna 2011, 00:23:53 »
Zdravím,
mám notebook vaio a doteď mi fungoval všechen hardware vč. suspend to ram a disk. Ovšem, když naběhnu do posledního distribučního jádra 2.6.35-24 mi nefunguje suspend to ram, disk, ani Fn klávesy (např. hlasitost). V jádře 2.6.35-23 funguje vše jak má. Nemá někdo podobný problém? Není v nejnovějším jádře nějaká chyba v acpi?

Děkuji za jakékoliv nápady.

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
Re: ubuntu maverick a jádro 2.6.35-24
« Odpověď #1 kdy: 09 Ledna 2011, 01:07:24 »
Zdravím,
mám notebook vaio a doteď mi fungoval všechen hardware vč. suspend to ram a disk. Ovšem, když naběhnu do posledního distribučního jádra 2.6.35-24 mi nefunguje suspend to ram, disk, ani Fn klávesy (např. hlasitost). V jádře 2.6.35-23 funguje vše jak má. Nemá někdo podobný problém? Není v nejnovějším jádře nějaká chyba v acpi?

Děkuji za jakékoliv nápady.
Zrejme hej.Bude to nejaký bug.Tak bootuj 2.6.35-23.môžeš si ho nastaviť ako predvolené.
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

semtex

• Návštěvník
Re: ubuntu maverick a jádro 2.6.35-24
« Odpověď #2 kdy: 09 Ledna 2011, 16:32:10 »
Ale jo, s tím samozřejmě problém nemám a taky do staršího jádra bootoju, spíš jsem chtěl vypátrat, jestli jde o obecný bug, nebo jestli si s novým jádrem nerozumí třeba jen můj notebook. V takovém případě - kam se dávají takové věci vědět, resp. existuje nějaký mail pro vývojáře, kam by se dal problém popsat?

Filip Dominec

• [Proplesk] [Piškot]
  • Stálý člen
  • **
http://www.vrattenamstat.cz/ | Buďme tolerantní k triviálním dotazům; neznamenají "neumím to najít", ale "nejsem si jist, že to je správná cesta".

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.