Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: převod mpeg2 do dvd v avidemuxu  (Přečteno 2022 krát)

luboš

• Aktivní člen
  • *
převod mpeg2 do dvd v avidemuxu
« kdy: 08 Února 2011, 18:16:34 »
Ahoj,potřeboval bych poradit s převodem mpeg2 souboru do formátu který by se dal přehrát na stolním dvd přehrávači. Jde mi o to že nemůžu přijít na to jak nastavit avidemux aby se mi soubor mpeg2(nahrátý z televizní karty) převedl do souboru který by se dal přehrát na stolním dvd přehrávači.

Dělám to tak že si nastavím na video a audio-copy  a na výstupní formát nastavím MPEG-PS,  to je vše, ale po převodu a následném vypálení mi to nejde přehrát přes stolní dvd co dělám špatně? Přečetl jsem několik návodu na práci s avidemuxem ale moudrej z toho nejsem,nemáte někdo právě s tímto typem převodu zkušenosti? Anebo mi poradte jiný program kerý by dokázal převést mpeg soubory do dvd kompatibilní se stolními přehrávači.Díky za každou radu já se s tím už hrabu týden.

a.arnost

• Návštěvník
Re: převod mpeg2 do dvd v avidemuxu
« Odpověď #1 kdy: 08 Února 2011, 18:23:22 »
v avidemuxu po načtení videa zkus dát v nabídce nahoře(soubor,upravit...) auto,daále pak optikal disc a poté dvd

Krysař

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #2 kdy: 09 Února 2011, 06:06:25 »
Mne se osvedcil program DeVeDe.
„Nepropadejte naději, jste z nejhoršího vevnitř.“

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
« Odpověď #3 kdy: 09 Února 2011, 08:57:56 »
Mne se osvedcil program DeVeDe.
Mě taky.
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.