Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: šmouhy na ploše v openboxu --archbang [vyřešeno]  (Přečteno 1637 krát)

murles

• Návštěvník
šmouhy na ploše v openboxu --archbang [vyřešeno]
« kdy: 24 Března 2011, 15:59:42 »
zdarvim potřeboval bych poradit  z nasttavenim grafiki nebo openboxu   při přetahnuti   složky  přez druhou na ploše mi to dela šmouh  když mam  vyplej  xcompmgr  a když ho zapnu tak to přestane  ale zas  když tahnu  otevřenim oknem   tak  to pocukava po ploše  parametry pc jsou  cpu AMD Athlon(tm) XP 2000+ ram  751 MB  grafika GEForce 6600gt  distro archbang jinak   pro instalaci  nvidia nvidia-util jsem musel http://stillstup.blogspot.com/2010/04/libgl-conflicts-with-nvidia-utils-and.html pacman-Rd libGL a  ati-dri intel-dri mach64-dri MGA-dri r128-dri Savage-dri sis-dri tdfx-dri tito baliky ktere jsou současti archbangu rozlišeni mam  1600x1200 85frekvence
přidavam scren plochy  dekuji za náměti zapomoc .

[attachment deleted by admin]
« Poslední změna: 25 Března 2011, 14:32:05 od Tadeáš Pařík »

pacholik

• Závislák
Re: šmouhy na ploše v openboxu --archbang [vyřešeno]
« Odpověď #1 kdy: 24 Března 2011, 16:34:11 »
  • Dělaj to i jiný programy než wine desktop ? Jestli ne tak dělá to i když si vypneš emulaci virtuálního desktopu ?
  • Zeptal ses na arch fóru ?
  • Proč si nezapneš kontrolu gramatiky ?

murles

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 24 Března 2011, 16:42:42 »
skoušel sem to  i  v mintu dela to  to same  chci se optat jak se zapne  kontrola grafiky? DEKUJI

murles

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 24 Března 2011, 16:44:35 »
jinak na arch foru ne  pač neumim anglicky  :(

murles

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 24 Března 2011, 17:02:26 »
ješte sem opoměl  když nepoužiji  emulator wine   tak toneni tak hrozne  ale popřejeti přez jinou složkou třeba terminalem  tak mi to na složce co jsem  přejel  terminalem tam  mito zakryje šmouha ale zachvilku se objevi  to co jtam bylo tady je to videt přejel sem terminalem přez conky a pulka se umaže pochvili zase naskoči cele http://img863.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img863/9567/201103241158121600x1200.png

GdH

• Moderátor
  • Závislák
    • GdH-Notes
« Odpověď #5 kdy: 24 Března 2011, 20:13:11 »
Při přesunu okna v nekompozitním prostředí se okno nejprve nakresí na novou pozici a pak se dokresluje původní podklad, což trvá tím déle, čím pomalejší je procesor a zvlášť pokud procesor vytěžuje jiná aplikace. S openboxem zkušenosti nemám, ale řešení by mohlo být zde:
http://openbox.org/wiki/Help:FAQ#How_do_I_get_true_32-bit_transparent_windows.3F

murles

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 25 Března 2011, 07:36:06 »
dekuji moc za radej  přidal jsem  do autostart xcompmgr-c-t-5-l-5-r4.2-o.55 & a funguje to skvele  po   obrazovce už  necukaji složky  jde to krasne plynule supr dekuji moc GdH  ;D

murles

• Návštěvník
« Odpověď #7 kdy: 25 Března 2011, 07:39:24 »
 ;Djo a skoušel sem to i při wine  ataky vpohode  sice nevim jestli to je ono  ale parada  ješte jednou dekuji  ;D

GdH

• Moderátor
  • Závislák
    • GdH-Notes
« Odpověď #8 kdy: 25 Března 2011, 13:39:17 »
Není zač, díky za info :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.