Tak vzhledem k tomu že jsem měl dnes moc práce a už od včera se mi zrodila nová myšlenka tak jsem jí musel zrealizovat
Rozdělil jsem nově reklamu rovnou na tři druhy plakátu přičemž je myšleno používat všechny najednou třeba na každou nástěnku jeden. Přeci velké firmy nemají jen jeden druh bilboardu ale snaží se na každém zaujmout jinou cílovou skupinu. Dle mého názoru více účelových plakátů je lepší než jeden přeplácaný, a není to plakát na koncert!
U všech cílových skupin vycházím z dlouholeté praxe v servisu kde převážně instaluji počítače na přání zákazníků všech věkových skupin.
Doposud tvořený plakát pracovně budu nazývat
Dospělý a je určen na cílovou skupinu 20plus a považuji ho za takovou Alfu2 ve verzi 8
Dále označenou pracovním názvem
Kluci je určena školou povinným a technicky zaměřeným a zvídavým lidem "ps: mohou to být i dívky
" a tato verze je naprosto vývojová ještě před alfou
A nakonec jsem připravil verzi pod pracovním názvem
Holky která je také určena mladým lidem kteří chtějí jen chatovat a koukat na web a něco si občas vytvořit v nějakém editoru ale jinak počítačům příliš nerozumí. " zase mohou to být i kluci" Také je to Pre Alfa
Jsem rád za každý
rejp i když se mi třeba nelíbí ale jak je vidno tak se snažím poslouchat
Prosím uvědomte si že vzhledem k tomu že je to plakát a né bilboard kolem kterého letíte na dálnici tak se lidé mohou zastavit a během pár vteřin přečíst.
Dále musím ZDURAZNIT že z češtiny jsem nikdy neměl lepší známku než
4 ale zase Matika a Fizika za 1 a jen občas za 2
Pokud někdo navrhnete lepší formulování tak velice rád to opravím " asi jich bude hodně najednou tak prosím o jasné zvýrazňování co mám kde opravit viz příspěvek
Petr R. nademnou"
[attachment deleted by admin]