Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: dalsi zesileni zvuku  (Přečteno 1919 krát)

rzekotka drzewna

• Návštěvník
dalsi zesileni zvuku
« kdy: 13 Dubna 2011, 12:56:49 »
...a pritom neztracim sluch. KOnkretne pouzivam aplikaci NONOH na telefonovani. Z toho duvodu mam pod virtualboxem winxp a v nih nainstalovany klient nonohu. Zvuk je nastaveny namax, ve win i v ubuntu. Kazdopadne vsiml jsem si ze i v ubuntu zacinam mit na skype problem rozumet kvuli nizke sile zvuku a vyse ho nastavit neumim, takze problem nebude v subsystemu winxp. Ze by graficke karte dochazely hlasivky?  
Jen pro zajimavost, existuji k pocitaci sluchatka ci cokoliv na zesileni zvuku? (jasne k tak zoufalemu reseni bych se uz asi neuchylil)

diky za jakekoliv pripominky, zajima mne i jak vlastne
« Poslední změna: 26 Dubna 2011, 23:06:55 od rzekotka drzewna »

rzekotka drzewna

• Návštěvník
Re: dalsi zesileni zvuku
« Odpověď #1 kdy: 26 Dubna 2011, 23:07:25 »
.

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
« Odpověď #2 kdy: 26 Dubna 2011, 23:26:50 »
Skús LiveCD a uvidíš, či je to SW alebo HW.
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

Filip Dominec

• [Proplesk] [Piškot]
  • Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 27 Dubna 2011, 08:31:46 »
Ad: vyse ho nastavit neumim

Nevím, zda jsi zkoušel textový program alsamixer, ale než se pustíš do dalších pokusů, určitě projdi všechny jeho přepínače a zkus, jestli není nějaký "schovaný master" ztlumený.

Taky je možnost si koupit v krámě op. zesilovač a vyrobit si předzesilovač, což není nic těžkého.
http://cs.wikibooks.org/wiki/Praktická_elektronika/Operační_zesilovače
http://www.vrattenamstat.cz/ | Buďme tolerantní k triviálním dotazům; neznamenají "neumím to najít", ale "nejsem si jist, že to je správná cesta".

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
« Odpověď #4 kdy: 27 Dubna 2011, 14:50:40 »
Mas tie problemy iba s tymito programami na komunikaciu? Napriklad skype ma automaticku regulaciu hlasitosti. Skype-nastavenia-zvukove zariadenia- odfajknut povolit skype automaticke nastavenie hlasitosti kanalov.
Tato cesta je pre skype na linuxe. Nebude to tym? Cim hlasnejsie hovoris tym viac sa znizuje hlasitost.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.