Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Netbookový prostředí  (Přečteno 1479 krát)

Soyin

• Aktivní člen
  • *
Netbookový prostředí
« kdy: 24 Dubna 2011, 09:23:57 »
Takže jsem procházel vše možný i nemožný, a našel jsem jeden příspěvek, kterého obsah mě taky docela zaujal, jenže to je už dlouho mrtvý, a odpovědi se nedočkalo.
Poradíte? A ještě, Komenty tam byly nesmyslný, zřejmě to nikdo, z pochopitelných důvodů, nečetl  ;D

Citace: Onen příspěvek
Proč se ptám? Asi kvůli mým začátkům s Linuxem, bez toho, že bych někdy zrovna to distro někdy měl. EEE 700. Tak upravený Linux... Takhle:

Můj osobní žebříček vzhledu OS, navrchu nejhorší:

Unity
GNOM3 Shell
Neupravované GNOME
OpenSuse GNOME
Nepravená KDE SC Plasma
Win 7
NEXTSTEP/GNUSTEP/WM
Mac OS 8/9
Macintosh OS 4
Neupravené TKD3
Windows XP - Royale (def/noir/zune/energicblue)
Windows XP - Luna
Windowsovské dock's
GNOME s Kickrem z TKD3
GNOME & TKD3 Kicker + UFURMIX theme na max průhlednosti
Queen: Mac OS X
King: Windows vista

Ale tady je Ace, a vlastně i Joker: Xandros EEE EasyMode.

Takže se ptám...

Nedokáže někdo vypsat VŠECHNA Netbooková distra, s přiloženým screenshotem v nejlepším případě? Nemyslím "Netbook Remix", ale předinstalované s "EasyMo-" ... Počkát... Proč nevypsat i ty? V kategoriích:
EasyMode; Netbook Remix; ???
(??? - tyto podle možnosti a screenu roztřídím, netříditelné zůstanou v ???)
I když nevím co je na netbook remixech tak netbookoidního, až na případ, že netbook je připojen k externí, větší obrazovce.

A pak ještě...

Dokáže někdo naportovat EEE easy mode, nebo proč do otázky nezahrnout celej seznam, že?, GUI, do Debianu a/nebo Ubuntu? Případně ještě dotáhnout do konce nějaké věci, např. vlastní taby? Takhle výborně vypadající a fungující OS by byl prostě vynikající...

Děkuji za případnou pozornost  :D

Kdybych vybral špatnou sekci, omlouvám se, přesuňte :D

pacholik

• Závislák
Re: Netbookový prostředí
« Odpověď #1 kdy: 24 Dubna 2011, 14:16:32 »
jelikož jsi nepoložil otázku, jelikož máš na mysli patrně tuto diskuzi a jelikož onen diskutující má náhodou stejnou přezdívku jako ty tak hádám že chceš znát odpověď na otázky v citovaném příspěvku

> netbooková distra
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_netbook-oriented_Linux_distributions

> dokáže někdo naportovat EEE easy mode ?
já ne

Soyin

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 24 Dubna 2011, 18:15:15 »
To jsem si nevšiml', toho jména O_O No nic no.... Ode mě to snad není.... Počkát.... Ale já na rootu nebyl reglej! Vím, že něco podobný jsem.... No nic, patří to Pod tag "Weird *censored*"....

Pamatuji si, že jsem tím snad myslel, že distra, co kdysi bývali předinstalovaný na netbook[doskloňujte zde], než apple v běhu 3 let rozprznil kategorie kompjůtrů (UMPC, Tablet PC, PDA, Smartphone, net[book/top], MID, Internet Tablet, desknote a další.... Budete mi chybět  :'( :'( :'( :'(  ) měly takzvaný "EasyMode", a např i ubuntu mělo před unity tenkrát ještě v Netbook Remix taky něco nad GNOME.... Ještě teď je nějaká odnož z toho v EasyPeasy....

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
« Odpověď #3 kdy: 24 Dubna 2011, 21:36:40 »
Mne sa zdalo, že som to už raz dakde čítal. Áno volalo sa to netbook-launcher. 10.04 to ešte má.
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.