Přidávám se jako další, kterému na noťasu přestala s aktualizací fungovat wifi, asi toho nefunguje mnohem víc, jenže jsem zatím ani neměl chuť u toho zase prosedět kus odpoledne a nastavovat si vše zpět.. rychlejší možná bude se vrátit zpět na 10.10 nebo 10.04. Noťas mám naštěstí jen na příležitostou práci, takže jsem moc rád, že jsem si na něm otestoval, že na počítači, kde pracuju, určitě aktualizaci provádět nemám. Pokud to má takhle zůstat, asi si holt budu muset najít taky novou distribuci, a to používám Ubuntu už někdy od verze 8.04 a postupně jsem byl docela nadšen, jak se v každé verzi něco zlepšovalo (i když už několikrát udělali podobnou nečekanou změnu třeba co se týká programů, když z pidgina přešli na empathy, z alsy na pulse audio - tady byl ten přechod hodně předčasný, když v celé jedné verzi po pár hodinách práce bylo potřeba vždy pulseaudio ručně restartovat, no a teď jsem postřehl změnu z OO na jakýsi jiný kancelářský bastl)... teď jsme se zase vrátili o několik let zpět ;(.