Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Mageia beta 2  (Přečteno 3226 krát)

BSG - Sharon

• Host
Mageia beta 2
« kdy: 08 Května 2011, 13:38:52 »
Pěkný den,jelikož jsem uživatelem Ubuntu tak Mandrivi .  Nainstalováno ,  na testovacím pc. Zatím velká spokojenost.  Když chci něco podobného zkoušet raději volím beta 1 nebo 2 alfa si nikdy netroufnu .  Zatím jsou k dizpozici pouze Anglické stránky či naše v Portugalštině  http://mageia.forumeiros.com České jsem zatím nenašel.  Jinak doufám že budou obě ditribuce skvělé. Mandriva se zase dá " do hromady" a Mageia si získá své uživatele. I když nekteří Linuxáci mají názor že je předistriubováno :) . Jaký je Vás názor ?  
« Poslední změna: 08 Května 2011, 14:13:37 od BSG - Sharon Valerii »

phplus

• Stálý člen
  • **
  • MSI ATI Radeon 7860, NVIDIA GeForce GTX 650
Re: Mageia beta 2
« Odpověď #1 kdy: 08 Května 2011, 13:51:18 »
Byl jsem celkem spokojen až na problémy s absencí některých programů a zvukem, nic co bych nevyřešil. Obecně ale se mi až tak nelíbí balíčkovací systém Magei resp. Mandrivy tak jsem zatím distro opustil. mám oba PC plné jiných dister, třeba se ale vrátím někdy. Obecně si myslím, že tohle distro je vhodnější pro úplné začátečníky, asi takhle.

BSG - Sharon

• Host
Re: Mageia beta 2
« Odpověď #2 kdy: 08 Května 2011, 14:03:14 »
Díky za názor . ;) S Mandrivou jsem začínal,tak z pochopitelného důvodu jsem neměl srdce ji opustit :) , musím říct že knihy od p.Bíbra velmi pomohli s učením. Ubuntu Knihu 10.10 mám též ve své sbírce.   Nejspíše sem středně pokročilý uživatel.  Mám obě tyto distribuce, chci se pořádně zdokonalit  zkušenosti v rpm , debian .
« Poslední změna: 08 Května 2011, 14:06:37 od BSG - Sharon Valerii »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.