Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Zprovoznení druhého monitoru(TV ful HD) v ubuntu 11.04  (Přečteno 1320 krát)

tuxrob

• Návštěvník
Zprovoznení druhého monitoru(TV ful HD) v ubuntu 11.04
« kdy: 16 Května 2011, 20:01:29 »
Dobrý den,potřeboval bych poradit ze zprovoznením tv přiúpojené ke grafice nvidia gforce 7600 LE přes DVI u grafiky a HDMI u TV.V předvoleb monitoru žádná taková položka jako klonování obrazu nebo něco podobného tam neni.V nesvobodných ovladačích sice nějaká nastavení jsou,ale funguje poze položka twinview.jde mě o to a bych na druhý výstup mohl pouštet filmy a prezentace a pod.Pokud to řeším špatně nebo se špatně ptám prosím omluvte!
Díky za reakce(pokud se nějakých dočkám,buhožel poslední dobou se mě odpovědí nedostává !)
Takže ješte jednou předem díky  ;)

alkoholik

• Host
Re: Zprovoznení druhého monitoru(TV ful HD) v ubuntu 11.04
« Odpověď #1 kdy: 16 Května 2011, 20:21:15 »
nvidia-setings buď najdi v systém správa nebo pusť v terminálu, potřebuješ "nesvobodný" ovladače.

tuxrob

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 17 Května 2011, 18:53:21 »
ahoj.nesvobodné ovladače mám  :),ale položka klonování obrazu tam není a ubuntu mě tu telku nenajde i když byla připojená při instalaci!a když necham TV připojený samostatně bez monitoru při bootu tak systém nenajede  :(

tuxrob

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 18 Května 2011, 16:56:59 »
nenajde se dobrý člověk který by mě to pomohl vyřesit?!Klidně za nějakou odměnu když bude z brna!
Opravdu so nevím rady !  :(
Díky

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.