Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Otázka ohledně ISO  (Přečteno 4165 krát)

Martin Kiklhorn

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
  • グーグル!ご存知ですか?
    • HEJ
Re: Otázka ohledně ISO
« Odpověď #25 kdy: 23 Května 2011, 20:15:36 »
vytáhnout široký kabel z obou mechanik,
konec kabelu (ne střed) zapojit do DVD-RW
Na mechanice někde vedle kabelu je malý jumper, pokud je nyní v pozici CS tak jej tam nechat, pokud je v pozici SL tak jej přehodit na pozici
MA

Dělejte to při vypnutém počítači, CDROM už nikam nezapojujte, když je stejně vadná.
Jsou ve vašem dotazu OPRAVDU VŠECHNY vám dostupné informace o problému?
Linux user since 2007-10-11, Registered #456007
Virtual
| Distribuce
~/slozka znamená /home/"vase jmeno"/slozka
6521 69DE 0F34 FCBC FB1D  DE76 360E 52B2 F71A B8E8

Rover623

« Odpověď #26 kdy: 23 Května 2011, 20:58:23 »
To je obvykle problém starých BIOSů, kde pod položkou CD se bere jakákoli optická mechanika připojená jako master, přičemž se ta druhá ignoruje. Budeš muset to PC otevřít a ten nefunkční CD-Rom odpojit, ale to nepůjde tak snadno, v momentě kdy od IDE řadiče odpojíš zařízení nastavené jako master se ti slave načte jen v případě, že je nastaven jako cable select. Vedle řadiče (to je ten tlustý placatý kabel) nejdeš vlevo konektor 3x2 piny na kterém bude nastrčen jumper, něčím ten jumper vytáhni a propoj s ním dva první piny nad sebou těsně vedle řadiče

drintus

• Návštěvník
« Odpověď #27 kdy: 23 Května 2011, 21:19:17 »
Hele lidi už si s tím nelamte hlavu. Linux zas tak nepotřebuju jen sem chtěl prostě znát linuxovou příkazovou řádku a poznat čím vším se vlastně Xubuntu atd. liší to je vše. Takže zas tak moc nepotřebuji tento operační systém i když se mi v něm pracuje moc dobře. (Mám odzkoušeno) Takže všem moc děkuju za trpělivost a rychlou pomoc. Díky a zase někdy Ahoj. :)

zeminem

« Odpověď #28 kdy: 23 Května 2011, 22:43:45 »
Pak hardwarově odpoj tu první a pořadí tedy skočí na další dostupnou, tedy secondary...
http://zeminem.cz/ (to jsi v životě neviděl)

ŠVEJK

• Aktivní člen
  • *
  • Mýlit se může každý, učený i nevzdělaný blbec ...
« Odpověď #29 kdy: 25 Května 2011, 17:15:01 »
Nevzdávej to, pokusil bych se v klidu a pomalu rozkoukat a nebo napsat od kud jsi nebo se zeptat kamarádů v okolí třeba poradí, měl jsem ty samé problémy a někdy taky z něčím nehnu, ale kamarádi pomůžou a poradí. (UČENEJ Z NEBE NESPADL A ZKUS TŘEBA HLEDAT NA GOOGLE TAM TOHO JE MRAKY).                                                                                  Hodně zdaru K. ;)
Víc lidí má víc rozumu. Ten poradí to, ten vono, a pak se dílo podaří.

drintus

• Návštěvník
« Odpověď #30 kdy: 25 Května 2011, 18:07:32 »
Já se o to pokusím tedy ale až později okolnosti mi to bohužel v tento čas nedovolují :)

ŠVEJK

• Aktivní člen
  • *
  • Mýlit se může každý, učený i nevzdělaný blbec ...
« Odpověď #31 kdy: 25 Května 2011, 18:31:08 »
Dobře jestli chceš podrobněji neni problém, napsal bych ti něco o Bios ... jenom se domluvit a pak to určitě zmákneš, až budeš mít čas ... ahoj K.
Víc lidí má víc rozumu. Ten poradí to, ten vono, a pak se dílo podaří.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.