aha, to jsem se bál že to budu muset vkládat, co se týče patche jako takovýho (většinou v archivu) tak to není problém ale tohle právě nikde není jako soubor, proto se ptám jak to tam dát.
no já jsem zkusil tu 10.10 a zatim na tom běžim a testuju právě jak vlastní tak i ty hotový ce se tam objevujou s tím, že až se to pořeší nahraju zpátky 11.04 mno ale zatim žádnej z těch hotovejch mi nefunguje:(
jak jsem psel už o několik příspěvků zpět, tak tu jsem zkoušel jakož to live a ten stejnej problém.
no já intel a NV nerad ale nebylo k zbytí:/
a ještě mě tak napadá, zkusil jsem to zkompilovat a myslim že to dělalo aj na nějakym hotovim kernelu ale spustilo se to aj s tou chybou ale zahlídl jsem tam že to není možný, že chybí intel_agp (?, teď si to přesně nepamatuju) modul. zkusil jsem ho zavést přes sudo modprobe ale nic, čiže asi by to chtělo už při startu ale to nevim jak...
zatim to vypadá tak, že zkusim ještě kompilaci s tou ruční opravou v souborech a spustit ještě live opensuse který bych tu měl mít někde taky, pak napíšu co a jak dopadlo.
nějak mě nic nenapadá, kdyby tebe jo tak prosím per to do mě. mě tak napadá, ne že bych tam něco našel ale možná budeš pozornější, jestli to hoši z intelu nepořešili rychleji jak na launchpadu...
www.intellinuxgraphics.com díky:)