1) nemam externi disk, mozna obcas USB flashku, navic je to skoro defaultni instalace, par veci pridanych, nic zasadniho, ani zadny aplet do panelu
2) grafiku ted nevim, podivam se vecer, je to neco novejsiho od intelu(cca rok), takze by to melo byt v pohode. Prave ze to spadlo 2x pri hokeji - flash a parkrat i pri filmu xvid - smplayer, opet nic urciteho.
3) pokud zmizi ramy oken, tak se musi udelat to ccsm resetem, ci reset toho emeraldu pres terminal, opet to tu nemam, ale delam to podle nejake stranky, kde jsou reseni chyb unity. Pokud se tyce pokazeneho horniho panelu, tak tam je jedina cesta restart gnome, nikdy se mi nic nespravilo samo, mozna ze jsem nemel dost trpelivosti na to cekat radove pres deset minut
Podle me je chyba v te veci jako takove, nicmene muzu prilozit syslogy pokud by to nekoho zajimalo.
Posteskl jsem jen, ze jsem dnes videl novy clanek o unity a az to lidi zkusi, tak pokud jim to bude blbnout jako me, tak uz pak nikdy vice. 10.04 mi bezi jiz mesice bez jedineho problemu.