Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: channels.conf [vyřešeno]  (Přečteno 1947 krát)

standa

  • Aktivní člen
  • *
  • Příspěvků: 279
channels.conf [vyřešeno]
« kdy: 27 Října 2010, 21:38:01 »
Ahoj, potřeboval bych rozchodit USB televizi ( http://wiki.ubuntu.cz/Leadtek%20WinFast%20DTV%20Dongle%20Gold ) a nejde mě stále vytvořil channels.conf. Bydlím na Břeclavsku, hodil by se mě z vysílače Pálava + Slovensko.

Děkuji za poskytnutí.
« Poslední změna: 28 Října 2010, 11:29:22 od Vojtěch Trefný »

macu

  • Stálý člen
  • **
  • Příspěvků: 1215
Re: channels.conf
« Odpověď #1 kdy: 27 Října 2010, 22:20:50 »
Břeclav je stejně jako Brno? pokud jo tak bych ti jej mohl poslat...to máš pro VLC? jinak zkus třeba Kaffeine, ten umí stanice i vyhledávat....firmware verze 4.65 tam máš? s těmi novějšími to moc nekamarádí
PC: Intel i5-6600K, 16 GB DDR4 RAM, Intel 530HD, ASUS Z170 Pro Gaming, , 2TB Toshiba HDD Sata III DT01ACA200, Ubuntu 23.10 64bit, Gnome Shell 3.45
Ntb: Toshiba L850-U12 - Intel i3 , 8 GB DDR3 RAM, Ubuntu 22.10 64bit, Gnome Shell 3.43

standa

  • Aktivní člen
  • *
  • Příspěvků: 279
Re: channels.conf
« Odpověď #2 kdy: 28 Října 2010, 11:02:44 »
tak jsem pro oblast Břeclavska, tedy vysílač Pálava a Slovenské televize upravil pro KAFFEINE soubor "scanfile.dvb", pro me-TV soubor ve složce /usr/share/dvb/dvb-t/cz-Brno a to na hodnoty :

Kód: [Vybrat]
# DVB-T Brno (Brno, Czech Republic)
# T freq bw fec_hi fec_lo mod transmission-mode guard-interval hierarchy
T 538000000 8MHz 2/3 NONE QAM64 8k 1/4 NONE
T 546000000 8MHz 2/3 NONE QAM64 8k 1/8 NONE
T 626000000 8MHz 2/3 NONE QAM64 8k 1/4 NONE
T 858000000 8MHz 2/3 NONE QAM64 8k 1/4 NONE

A FUNGUJE, tedy vyřešeno.

Pavel Tihlařík

  • Aktivní člen
  • *
  • Příspěvků: 299
Re: channels.conf [vyřešeno]
« Odpověď #3 kdy: 05 Ledna 2011, 20:13:04 »
Dobrý den,
prožívám si ten samý problém.
Chytal jsem Brno, ale dost často byl slabý signál a tak se televize nedala sledovat.
Přepsal jsem soubor, jak uvádíte v předchozím příspěvku. ČT1, 2, 4 a 24 běží nádherně. V podstatě mi to stačí, ale rád bych se podíval i na Simsony na Coolu a tady nastává problém. ME-TV píše, že nemůže uzamknout kanál. Jaký používáte přehrávač?
Jsem přímo z Břelcavi.
Děkuji za odpověď.

Pavel Tihlařík

  • Aktivní člen
  • *
  • Příspěvků: 299
Re: channels.conf [vyřešeno]
« Odpověď #4 kdy: 05 Ledna 2011, 20:33:15 »
A Kaffeine mi soukromé televize nenajde vůbec.

Pavel Tihlařík

  • Aktivní člen
  • *
  • Příspěvků: 299
Re: channels.conf
« Odpověď #5 kdy: 17 Června 2011, 19:44:19 »
tak jsem pro oblast Břeclavska, tedy vysílač Pálava a Slovenské televize upravil pro KAFFEINE soubor "scanfile.dvb", pro me-TV soubor ve složce /usr/share/dvb/dvb-t/cz-Brno a to na hodnoty :

Kód: [Vybrat]
# DVB-T Brno (Brno, Czech Republic)
# T freq bw fec_hi fec_lo mod transmission-mode guard-interval hierarchy
T 538000000 8MHz 2/3 NONE QAM64 8k 1/4 NONE
T 546000000 8MHz 2/3 NONE QAM64 8k 1/8 NONE
T 626000000 8MHz 2/3 NONE QAM64 8k 1/4 NONE
T 858000000 8MHz 2/3 NONE QAM64 8k 1/4 NONE

A FUNGUJE, tedy vyřešeno.

Já mám problém s touto frekvencí
Kód: [Vybrat]
T 626000000 8MHz 2/3 NONE QAM64 8k 1/4 NONEtelevize odtud nalazené jsou velmi chabé.Kostičkují se a vypadávají.
Vám jede vše stále v pořádku?

 

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.