Jen se zeptám,
vyřešil tady někdo problém s tím fialovým/růžovým "probliknutím", než najede přihlašovací obrazovka?
Jinak jsem přešel k Fedoře 15, nahodil Nvidia ovladače, a pak jsem chtěl instalovat Libre Office a když jsem viděl to jejich "prasácké centrum aplikací" (možná chyba na mojí straně) kde Libre Office tam bylo snad 100x a nevěděl jsem přesně co instalovat (zda stačí jen Writer, atd...), tak jsem si nahodil Ubuntu 10.04.
Hned na začátku jsem Unity nedal šanci, prostě Unity se mi nelíbí a nikdy nelíbilo, ani na netbooku jsem to neměl... takže jsem hned nahodil Gnome 3 a gnome-shell, a během snad 5ti minut jsem se tam pohyboval "jako doma", myslím, že to byl dobrý tah a určitě posun vpřed.
Gnome 3 + gnome-shell je naprosto "návykové" prostředí (jak jsem se toho bál, tak jsem byl nadšený)....
Ale taky to má své mouchy....
1. používám TB a nebyl jsem schopný (ani dle návodů) zprovoznit v horejšku propojení kalendáře s Google kalendářem
2. Vedle "činnosti" je úplně zbytečně název programu, nechápu proč? a navíc vypadá příšerně (na druhou stranu jsem línej zjišťovat, kde to "přenastavit" - jako ten styl)
jinak jako téma používám Smooth Inset, naprosto perfektní theme.... :-)