Mám nové postřehy - když si pustím v Opeře na youtube video, nechám hrát na pozadí, otevřu nový list na bandzone.cz (jede ve flashi) a zaloguju se, tak ztichne/spadne to video na youtube.com. Verze flash - You have version 11,0,1,98 installed. Ve FF jsem to raději nezkoušel, s ním zamrzne celej systém.
Jádro nezamrzne.
No ledka hdd bliká, ale SysRq je mi platný jako mrtvýmu kabát, do konzole mě taky nepustí, takže tvrdý reset.
Tak jsem si chtěl stáhnout betu 64bit 10.2 (*.tar.gz) z adobe labs, protože ta mi fungovala dle mého nejlíp. Jenomže už je tam aktuální beta 11, tak jsem zkusil 10.3, který je k dispozici i v *.deb balíku. Jenomže to je nejspíš zase 32bit verze, podle opera-pluginwrapper-ia32-cosi v procesech a funguje snad ještě hůř, než beta 11 64b. Navíc
Flash 10.3.183.5 crashes in ALL browsers...Takže v kombinaci s FF6 je to úplně úžasný stav! Teď lituju, že jsem si ten balík s betou 10.2 smazal. A FF6 půjde z domu..
EDIT: Takže jsem odstranil FF6, nainstaloval stařičký FF 3.6.20,
který ovšem nemá v repozitářích čestinu (ale jiný balík se na ni odkazuje) - LTS jako vyšitý...Flash už nekomentuju, je to zabitej čas...