1.jak muzu dostat ze XP FF zalozky {kde jsou internetove adresy} do Ubuntu FF. to same jestli to jde z hesly.
Firefox->Správce záložek->Importovat->Ze souboru->vybrat ten soubor, kde jsou
Citace: vojtech.tFirefox->Správce záložek->Importovat->Ze souboru->vybrat ten soubor, kde jsoutak tohle jsme zkousel asi 20x proste nic zalozk se obevi jen kdyz spustim FF v konzolem MC jako root. Jinak ne
Citace: RaveczCitace: vojtech.tFirefox->Správce záložek->Importovat->Ze souboru->vybrat ten soubor, kde jsoutak tohle jsme zkousel asi 20x proste nic zalozk se obevi jen kdyz spustim FF v konzolem MC jako root. Jinak nePak mě napadá jenom jedna možnost -> ten soubor bookmarks.html spusťe firefoxem, měla by se vám objevit html stránka z odkazy -> všechy je otevřete v panelech a pak dejte "Záložky->Přidat všechny panely do záložek" (vím, drastické, ale nic jiného mě nenapadá).
No, vzhledem k tomu, že rootovi jde vše ok, tak bych v tom viděl nějaký (děsivý) nepořádek v právech -> jdi do svojí složky a koukni se na složku .firefox (je skrytá) jak tam máš daná práva.
Mám nainstalovaný ARK archivační nástroj a nemůžu tam najít možnost vytvoření archívu chráněného heslem. Asi to neumí? Nevíte tedy o jiném archivačním (zadarmo) programu pro Kubuntu, který to umí?