Test Xubuntu 11.10 Beta2. Inštalácia presne (merane stopkami) 9min48s. hodnotenie *****
Pády žiadne, bug som ešte žiadny nenašiel je to rýchle svižne. Po zapnutí defualt softov (pidgin, skype, chromium, idjc, bmdc++, xchat2, radiotray) pamäť obsadená 400mb +- takže z môjho pohľadu asi môj favorit.
Test Kubuntu 11.10 Beta2. Inštalácia presne (merane stopkami) 19min24s. hodnotenie ***
Pády strašné klasika beta2 dalo sa čakať, ale ako vždy KDE proste je to zalagované, čakal som že to nejako dajú dokopy ale nestalo sa, samozrejme lagy myslene nie že otvorím firefox ale to čo v Xubuntu (pidgin, skype, chromium, idjc, bmdc++, xchat2, radiotray) lenže v Kubuntu pamäť nechápem zabraná 800mb+- a 3x mi zmrzol PC a a keď to nezmrzlo bolo veľmi obtiažne prepínať medzi oknami strašne sekane lagovane proste klasika KDE, a asi sa to ani nezlepší ak by ano hned idem do KDE.
Test Ubuntu 11.10 Beta2 Inštalácia presne (merane stopkami) 16min35s. hodnotenie **
No o Unity som svoje povedal v iných témach, U3D no tam celkom funguje to čo má, ale 2D čož preferuje viac užívateľov kvôli hrám nepoužite-lne. 2D launcher nic sá neda nastaviť je strašne široky fuj, ikony neukazuje v system tray. 3D tam sa dá nastaviť celkom skoro všetko ale na hry to stavane nie.
Samozrejme toto je môj pohľad na danu situáciu, a testy neberte doslova každý ma iný PC takže mojé info nikomu nevnucujem len informujem...