Citace: Marp 16 Října 2011, 21:41:30............ ber to zase z te lepsi stranky mame preci GS nainstaluj schvalne ten daily build jako ja http://cdimage.ubuntu.com/daily-live/current/ 64-bit PC (AMD64) desktop CD
............
No, já v pátek nainstaloval 11.10 nanovo, načisto... dnes jsem se vrátil z Podkrkonoší, vlezu do Ubuntu, přepnu do Gnome-Shellu, instaluji programy z Centrum Software - tj. nic z neoficiálních zdrojů (!!!) a najednou nějaká chyba (teď píšu z W7 - pak upřesním, co mi to v Ubuntu píše) > seknutí u balíku gnome-screenshot (instaloval jsem pouze Shutter z repozitářů) a libcanberra3 a už mi nejdou ani aktualizace normálně přes Aktualizace softwaru, ani přes Synaptic ani přes terminál Kód: [Vybrat]sudo pat-get update a sudo apt-get upgrade... Když jsem restartnul do Záchranného režimu, tak nejede ani dpkg - Opravit poškozené balíky, prostě nic a po návratu do normál režimu mi už GS nejelo, jen fallback a Unity jede blbě > ikony v Launcheru se samy zvětšily zase na obrovskou velikost 48... No...nová instalace a takový peklo... Už jsem to tu psal jednou a budu se opakovat: 28. duben 2011 - Den, kdy umřelo Ubuntu Na Ubuntu jedu od verze 6.10 a až do verze 10.10 prakticky bez větších problémů...ty velké začaly od verze 11.04 a koukám, že přetrvávají.
sudo pat-get update a sudo apt-get upgrade