Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Spojení souborů WMV  (Přečteno 2155 krát)

Mari88

• Návštěvník
Spojení souborů WMV
« kdy: 24 Září 2011, 00:13:21 »
Zdravím,
stáhl jsem soubor, který má cca 1,4 GB, přičemž byl uploadovaný jako 4 samostatné části formátu WMV, (s koncovkou WMV.001-4). První část jsem po stažení otevřel ve VLC a ten mi rovnou ukazoval celkovou délku souboru 90minut (jako kdyby načetl délku celého videa již z první jeho části), přičemž po zhruba dvacíti minutách se přehrávání zastavilo (což je logické, když chyběly zbylé tři části). Další 3 soubory však po stažení již nelze spustit ve VLC ani samostatně. Tedy potřeboval bych poradit, jak vysvětlit VLC playeru nebo jakémukoliv jinému, že zbytek filmu musí hledat v jiných souborech (těch zbylých třech částech, které mi nejdou přehrát vůbec) nebo alespoň, že ty má otevřít samostatně. Zkoušel jsem Avidemux pro spojení souborů, ale ten neotevřel ani první, který ve VLC "šel".

Děkuji moc za rady ;)

Rover623

Re: Spojení souborů WMV
« Odpověď #1 kdy: 24 Září 2011, 00:22:59 »
Protože je to celistvé WMV které nějaký neumětel rozdělil klasicky asi za pomoci TC na několik částí, stačí to prostě v něčem spojit, mě se to nejlépe dělá za pomoci muCommanderu, ale můžeš použít co chceš od příkazu v terminálu až po oblíbený file manažer

donny

• Závislák
Re: Spojení souborů WMV
« Odpověď #2 kdy: 24 Září 2011, 01:34:22 »
Jednoduše se to dá udělat v terminálu:

Kód: [Vybrat]
cat jmenosouboru.wmv.00{1,2,3,4} > jmenosouboru.wmv
archlinux @ i7-6700/GTX1080 8G/32G DDR4/.5TB NVMe/WD RED 3TB | Raspbian 8 @ Raspberry Pi
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better!

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.