Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Conky  (Přečteno 9590 krát)

GdH

• Moderátor
  • Závislák
    • GdH-Notes
Re:Conky
« Odpověď #50 kdy: 07 Října 2011, 18:25:34 »
Jo jasně to jsem pochopil že stáhnout a nainstalovat, ale asi jsem slepý protože to nemůžu najít. To je .deb balík?

Jako že nevíš co a kam jsi stáhnul? Ten odkazovaný soubor se jmenuje 54390-openlogos.ttf.

h.giuseppe

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #51 kdy: 07 Října 2011, 22:26:48 »
Tak už se mi povedlo najít font i jak se to instaluje. :-)
Debian Stretch 64bit - Gmone; Intel HD Graphics 620 (Kabylake GT2); Inntel core I5 7200U @ 2.5GHz; 8GB RAM......

jeff

• Návštěvník
« Odpověď #52 kdy: 09 Října 2011, 15:35:31 »
Ahojte.Ako správne zadať príkaz aby sa spustili conky s počasím pri štarte,ktoré mám samostatne v ~/.conkyrc1,v termináli spustím príkazom  conky -c /.conkyrc1 .Príkaz  conky -p 15  spustí klasické conky.Vďaka

GdH

• Moderátor
  • Závislák
    • GdH-Notes
« Odpověď #53 kdy: 09 Října 2011, 16:10:33 »
Ahojte.Ako správne zadať príkaz aby sa spustili conky s počasím pri štarte,ktoré mám samostatne v ~/.conkyrc1,v termináli spustím príkazom  conky -c /.conkyrc1 .Príkaz  conky -p 15  spustí klasické conky.Vďaka

Celkem logicky:
Kód: [Vybrat]
conky -p 15 -c ~/.conkyrc1

jarohala

• Aktivní člen
  • *
  • Linux je super
« Odpověď #54 kdy: 09 Října 2011, 16:36:38 »
Zdravím ,ja by som tiež chcel počasie v Conky ,ale prečo je to tak zložité, to čo si mám stiahnúť tie súbory nemôžem vôbec stiahnuť na tej stránke sú ale len rozpísané ale stiahnúť nejdú, tie návody som skúšal ale vždy mi to na niečom stroskotá, vždy je to tak v skratkách a pomerne veľa úkonov, vo windows som stiahol na plochu jedno super počasie a šlapalo.Čtal som tu jednu štúdiu že windowsáci nemusia rozmýšlať len klikajú tu keď sa niekto nový chce k niečomu dopracovať tak pri tom presedí 3-4 dni,a to má byť zmysel.No a teraz si ma niektorí podajú za môj názor.Inak všetko okrem počasia som si nainštalôoval ale tuto som vedľa.

pacholik

• Závislák
« Odpověď #55 kdy: 09 Října 2011, 19:10:14 »
nikdo neříká že conky je pro začátečníky, myslím že ty hledáš spíš doplňky jako Screenlets

jeff

• Návštěvník
« Odpověď #56 kdy: 09 Října 2011, 19:48:30 »
GDH sorry bol som mimo.Takže to nepomohlo,spustia sa iba conkyrc,zrejme bude potrebné použiť ten prepinač -c,ale nejako sa mi to nedarí.

GdH

• Moderátor
  • Závislák
    • GdH-Notes
« Odpověď #57 kdy: 09 Října 2011, 20:07:30 »
GDH sorry bol som mimo.Takže to nepomohlo,spustia sa iba conkyrc,zrejme bude potrebné použiť ten prepinač -c,ale nejako sa mi to nedarí.

Vždyť jsem použil přepínač -c, zkontroluj si cestu.

jarohala

• Aktivní člen
  • *
  • Linux je super
« Odpověď #58 kdy: 09 Října 2011, 20:29:02 »
Vrelá vďaka,toto som potreboval.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.