Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Účty on-line  (Přečteno 1904 krát)

Hark33

• Návštěvník
Účty on-line
« kdy: 26 Listopadu 2011, 13:36:02 »
Ahoj,
víte někdo na co jsou v Nastavení systému Účty on-line? Přidám si tam svůj google účet, ale to je tak všechno na co jsem přišel :D Nevidím nikde možnost otevření dokumentů, kalendáře nebo tak něco. K čemu to teda vůbec je?
Díky  :)

Citrisin

• Aktivní člen
  • *
Re:Účty on-line
« Odpověď #1 kdy: 26 Listopadu 2011, 16:41:21 »
Ahoj,
víte někdo na co jsou v Nastavení systému Účty on-line? Přidám si tam svůj google účet, ale to je tak všechno na co jsem přišel :D Nevidím nikde možnost otevření dokumentů, kalendáře nebo tak něco. K čemu to teda vůbec je?
Pokud vím je to součástí Gnome3. Mělo by to G3 nastavovat kalendář, mail, kontakty a to je asi vše. Ale jelikož kontakty, kalendář ani email klient není v Ubuntu přítomen, nebo je nahrazen jiným programem, tak se toto nastavení snad nikde neprojevuje.
†Asus M51Va
*Lenovo Ideapad Y580, intel i5 Ivi bridge, Nvidia GTX660, 8GB ram, 32GB ssd (Samsung), 1TB hdd.
Ubuntu 12.10, Gnome shell.

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
Re:Účty on-line
« Odpověď #2 kdy: 27 Listopadu 2011, 00:51:21 »
Ahoj,
Pokud vím je to součástí Gnome3. Mělo by to G3 nastavovat kalendář, mail, kontakty a to je asi vše. Ale jelikož kontakty, kalendář ani email klient není v Ubuntu přítomen, nebo je nahrazen jiným programem, tak se toto nastavení snad nikde neprojevuje.
Thunderbird to nenastaví? Empathy to nastaví. V Gnome3(3.2) je aplikácia dokumenty, avšak nie je ešte dokončená a dokumenty vie iba zobraziť.
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.