Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nejedou streamová videa  (Přečteno 3015 krát)

mauzee

Nejedou streamová videa
« kdy: 17 Února 2012, 18:36:24 »
Dobry den, používám Mozillu a zničehonic mi blbnout videa puštěná přes prohlížeš, do dneška mě vše jelo, ale zničeho nic se videa na např: stream.cz, rozzlobenimuzi.com nerozjedou a i youtube nějak blbne.. přitom flash plugins mám.. nevíte co stim? A počítač jsem restartoval asi 3x už.

Zerog

• Aktivní člen
  • *
    • Zerog blog
Re:Nejedou streamová videa
« Odpověď #1 kdy: 17 Února 2012, 21:40:47 »
rozzlobenimuzi.com jsou na prd .... zakladate stranku prodali a zalozili si vlastni web ... navratdoreality.cz.

A ted k veci. Restartovani PC ti na 98 procent v Ubuntu nepomuze. Videa se spousti pres flash ..tak otestuj jestli flash jede normalne (flash hry treba).

Dale napis do firefoxu do url radku
Kód: [Vybrat]
about:plugins
mel by jsi tam mit vsechny pluginy a mezi nema i flash. Plus jeste dopl co mas za verzi firefoxu (flashe a ostatnich pluginu).

Plus .. otestuj jeste nejiky jiny browser ..treba http://wiki.ubuntu.cz/Google%20Chrome at vime na 100% ze je to firefoxem.
« Poslední změna: 17 Února 2012, 21:46:20 od Zerog »
Distro:  Debian
WM:      Awesome
NT:       Latitude D620

mauzee

« Odpověď #2 kdy: 18 Února 2012, 11:03:17 »
Tak jsem stáhl to chrome a tam ty videa taky nejedou, restartoval jsem ručně mozillu a taky nic.. flash hry nevalí a v tom url řádku se nějak extra nevyznám, jelikož používam ubuntu vážně jenom chvilku.. Ale příjde mě že to tam není :(

unkabunka

• Aktivní člen
  • *
  • Všichni jste blázni,jenom já jsem letadlo.
« Odpověď #3 kdy: 18 Února 2012, 12:53:20 »
K tomu se přidám,nejde to po včerejší aktualizaci.

mauzee

« Odpověď #4 kdy: 18 Února 2012, 12:58:25 »
Ale to je vlastně pravda, včera jsem dával aktualizaci a od te doby to nejede.. asi to bude tim.. :(

Rover623

« Odpověď #5 kdy: 18 Února 2012, 13:30:11 »
Nedávno proběhla nějaká aktualizace Flash, ta to zřejmě poškodila, v systému jsou 3 balíky které Flash poskytují
Kód: [Vybrat]
adobe-flashplugin
flasplugin-installer
flashplugin-nonfree
asi to bude chtít vyzkoušet se kterým to bude fungovat, případně zkusit smazat nastavení Flash v /home ve skrytém adresáři adobe

unkabunka

• Aktivní člen
  • *
  • Všichni jste blázni,jenom já jsem letadlo.
« Odpověď #6 kdy: 18 Února 2012, 15:05:32 »
Já jsem to udělal jinak.V centru pro Ubuntu jsem odstranil Gnash a pak jsem doinstaloval doplněk který se ukázal při spuštění videa na Mozille.Funguje to i na Chromiu.Třeba to pomůže.

petrzovy

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #7 kdy: 18 Února 2012, 19:06:27 »
no mě flash videa neběhají netrhaně ve FF už několik let. na síti se objevilo několik rad jak to zrychlit, ale zlepšení je minimální. Proto na taková videa používám bud Chrome(ale u tebe nejdou tak jako tak), nebo pokud je videjko delší, tak ho stáhnu do pc přes ant video downloader(plugin do FF) a spustím ho v normálním videopřehrávači. To je pak netrhaně.

Než vydají opravné aktualizace, tak ti to může možná pomoci.

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
« Odpověď #8 kdy: 18 Února 2012, 20:19:43 »
no mě flash videa neběhají netrhaně ve FF už několik let. na síti se objevilo několik rad jak to zrychlit, ale zlepšení je minimální. Proto na taková videa používám bud Chrome(ale u tebe nejdou tak jako tak), nebo pokud je videjko delší, tak ho stáhnu do pc přes ant video downloader(plugin do FF) a spustím ho v normálním videopřehrávači. To je pak netrhaně.

Než vydají opravné aktualizace, tak ti to může možná pomoci.
Nebude to slabým HW? Inak odporúčam http://flavio.tordini.org/minitube
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

petrzovy

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #9 kdy: 18 Února 2012, 20:34:08 »
Nebude. Trhá mi to i na stolním pc(1G RAM, 2.6GHz CPU, integrovana Grafika LE6150). A navíc Chrome to přehraje všude a vždy dobře. Dělá to více lidem, jak jsem pročítal diskuze. Žádná užitečná a universální rada(přestože některé rady a návody někomu pomohly)

Rover623

« Odpověď #10 kdy: 18 Února 2012, 22:29:35 »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.