Určite sa to tu už riešilo ale toto je o trošku inakšie myslím ... môj problém mám hp pavilion dv6000 a je tam wifina BCM4311 - áno našiel som tú vec cez ktorú ju mám nainštalovať, teda začnem od inštalačky ...
Takže po inštalácii ubuntu 11.10 v menu mi ukazuje že ovládač wifi nebol zapnutý ... v termináli pri zadaní nm-tool mi wifi ukazuje ako wlan0 ... to by bolo všetko fajn ...
skúsil som napojiť pc na kábel ... nainštaloval som teda ovládač wifiny cez pridať hardware alebo niečo také tam bolo
už si to presne nepamätám
pekne mi to nainštalovalo a kázalo mi to reštartovať pc ... reštartoval som, po znovu zapnutí pc po wifi nebolo ani slichu ... ani nm-tool ju už nenašiel ... v menu mi nezobrazovalo že vôbec nejaké wifi mám ... v nastaveniach pripojenia mi tiež zmizla kolonka wifi .... čo to sakra je ? .... skúsil som aj príkaz sudo apt-get install bcmwl-kernel-source b43-fwcutter - nainštalovalo a wifina nikde ... skúsil som aj nanovo nainštalovať nedávať kábel a čisto príkaz ... rovnaký výsledok
povedal som si tak skúsim kubuntu, možno tam to pôjde ... nahodil som ho ukazovalo mi že wifi akože ide len nenašlo mi wifi sieť ktorú mám doma ako keby nebol signál ... keď som ju vypol tlačitkom na notebooku tak sa vypla aj v kubuntu ... no sieť nenašlo ... tak že to idem skúsiť nahodiť rovnako ako v ubuntu cez príkaz sudo apt-get install bcmwl-kernel-source b43-fwcutter ... wifina celkom zmizla ...
čo mám robiť ?