Prostředí Unity má ještě milión (nahlášených) bugů, na které není těžké narazit. Například tónování Dashe a Launcheru podle tapety celkem funguje, ale tónování Notify-OSD má s některými barvami problém:
Pokud si v CCSM nastavíte úplně průhledný panel, nebude vám (úplně) mizet menu aplikace z panelu, to jste chtěli ne?
Při průhledném panelu se také zesvětluje Dash ve vetšině případů, takže na světlém podkladu si v něm moc nepočtete:
A že je ten screenshot starý? Tím hůř pro vývojáře Unity, Pinďa to umí stále stejně 'pěkně'.
Protože to tónování podle wallpaperu se mi nelíbí, nastavil jsem Launcheru tónování černé. Ovšem Unity si to vyložilo nějak špatně a udělalo černé i ikony. Tedy zbyly jen černé díry tvarované podle ikon. Nesmíte nastavit pozadí na #000000, stačí #010101 a ikony se vrátí. Nastavil jsem i tónování Dashe na konstantní černou a to se zdá bez problému. Ovšem některý z těch procesů úprav způsobil to, že tónování pozadí/obrysů jednotlivých ikon se zaseklo na modré a tak to zůstalo.
Tak jsem zěvdav, kolik toho brajglu tam zůstane po vydání ostré verze.