Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Lenovo B560 - baterie se nenabíjí  (Přečteno 3831 krát)

Syncope

• Aktivní člen
  • *
Lenovo B560 - baterie se nenabíjí
« kdy: 09 Dubna 2012, 12:52:16 »
Ahoj, v posledním týdnu jsem zkoušel různé distribuce, a před několika dny jsem si všiml, že se mi ukazatel baterie zastavil na 21% (i když jsem ho měl celou dobu v síti), a to ve všech distribucích. Teď jsem zpět na Ubuntu 11.10, včera jsem jel vlakem a koukal na film, a notebook se po asi půl hodině vypnul - baterie se vybila. Když jsem ho doma zapnul do sítě, ikona ukazuje nabíjení, kontrolka baterie bliká, ale baterka se nenabíjí... Zkoušel jsem ji už i vyndat a zandat ale nepomohlo to. Je nějaká možnost jak zjistit, čím to je? Notebook mám od minulých Vánoc, takže něco přes rok, je možné, že by odešla?

Übermensch

• Aktivní člen
  • *
Re:Lenovo B560 - baterie se nenabíjí
« Odpověď #1 kdy: 09 Dubna 2012, 12:58:41 »
Zřejmě to bude nějaký šmejd. Zkus to vyreklamovat (ale pospěš si, baterky mají výrazně kratší dobu záruky než počítač).
^\-(o)_(o)-/^

Pavel Káčerek

Re:Lenovo B560 - baterie se nenabíjí
« Odpověď #2 kdy: 10 Dubna 2012, 14:50:08 »
Ahoj, v posledním týdnu jsem zkoušel různé distribuce, a před několika dny jsem si všiml, že se mi ukazatel baterie zastavil na 21% (i když jsem ho měl celou dobu v síti), a to ve všech distribucích. Teď jsem zpět na Ubuntu 11.10, včera jsem jel vlakem a koukal na film, a notebook se po asi půl hodině vypnul - baterie se vybila. Když jsem ho doma zapnul do sítě, ikona ukazuje nabíjení, kontrolka baterie bliká, ale baterka se nenabíjí... Zkoušel jsem ji už i vyndat a zandat ale nepomohlo to. Je nějaká možnost jak zjistit, čím to je? Notebook mám od minulých Vánoc, takže něco přes rok, je možné, že by odešla?
stalo jsem mi něco podobneho ale s win baterie jako že se nabiji a nejednou že je nabita a už se nenabijela jedině když sem vysunul ze zasuvky a zasunul ale baterii to nenabylo (odešla eletronika)
Kubuntu 15.10 Wily Werewolf 64-bit
Intel® Celeron(R) CPU B830 @ 1.80GHz × 2 ||RAM: 4GB ||HDD: 500GB|| Grafika: Intel® Sandybridge Mobile

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.