Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Záloha systém, tomboy, thunderbird  (Přečteno 1004 krát)

Triscal

• Návštěvník
Záloha systém, tomboy, thunderbird
« kdy: 29 Dubna 2012, 18:46:49 »
Zdravim,
opět se ocitám před problémem lidské blbosti a ukvapenosti.
Včera jsem nově instaloval ubuntu 12.04 (vždycky raději preferuji pevnou instalaci - i když dúvodi pro to nemám, asi zvyk z win).
Původně jsem měl 11.10 32 bit. Všechno jsem zálohoval pomocí deja dup na externí hdd.
Když jsem včera nainstaloval 12.04 64 bit, tak se mi záloha nehodlala zpět nahrát. Vždy jsem se dostal k nějaké chyby a nešlo to dál (dostal jsem ale aspoň k nějakým datům).
Včera jsem to vypnul a dneska když jsem to chtěl zkusit znovu a trochu pogoogli, tak jsem zjistil, že heslo, kterým je zaheslovaná záloha se asi změnilo nebo co, protože když jej tam zadám, tak nereaguje. Heslo mám určitě správně (leda bych ho tam tenkrát špatně zadal, ale včera to šlo bez problému).
Netušíte čím by to mohlo být? Protože já ne :D a jelikož jde o zálohu...

Další problém na který jsem narazil byla synchronizace tomboy záložek na ubuntu one. Když jsem doinstaloval tomboy a dal synchronizovat záložky (které jsem kdysi vytvořil), tak mi to sice ukázalo, že všechny záložky jsou synchronizovány, ale žádná se neukázala (jako by se to synchronizovalo na ubuntu one server, ale ne ke mě do počítače). Tuto samou zkušenost mám s adresářem v thunderbirdu.
Naštěstí to není tak podstatné, ale stejně. Počítal jsem s tím, že to poběží...

Vím je to moje hloupoust, že jsem si zálohu nezkontroloval a že mám jen jednu (dobré ponaučení pro příště), co ale teď s tím?

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.