Zdravim, riesim problem, ako nahrat hry (napr. aj cez wine) tak, aby bolo pocut aj zvuk z mikrofonu aj zvuk z hry/programu.
Už som skusal par alt programov:
- recordmydesktop: nahra len zvuk z mikrofonu, navyse ak je hra vo fullscreen, nahra len ciernu obrazovku
- recorditnow: nepouzitelne, ako aj Istanbul (zapnem nahravanie a dalej program uz nereaguje)
- Xvidcap: ziadny zvuk
- GLC: bez zvuku z hry (nahra len ten cez mikrofon)
Yukon - cital som, ze niektorim ludom to islo bez problemov ako fraps vo win, ale nenasiel som k nemu funkcny prikaz alebo balicek [http://www.sysadminwiki.net/wiki/index.php?title=Screen_Capatures_and_Desktop_Recording_in_Ubuntu] ->ked zadam prikaz svn... nic sa nedeje
Teraz som sa ale pokusal rozchodit Fraps, no a nie je to uplne nepouzitelne - od toho sa to lysi len kusok. Zatial sa mi podarilo nahrat video len v hrach od Valve (normalne sa v rohu objavil pocet fps, stalcil som F9 a nahravalo), konkretne Counter-strike (ok) a Portal 1 (ale sekalo to jak hovado). V ostatnych hrach, ako napr. Amnesia, Penumbra, Mafia nic.
Urobil som to nasledovne: Fraps som spustil, minimalizoval do panelu, potom som isiel do winecfg a nastavil som Emulovat virtualnu plochu a potom spustil hru (Portal 1).
Ak ma niekto uspech ci uz s Frapsom alebo linuxovimi alternativami, budem rad, ak sa zapoji do diskusie a poradi mne (nám)
Ď