Osobně si myslím, že se to mělo vystavit někam na hlavní stránku jako odkaz. Firem které vám pomůžou vyřešit problém se špatně fungujícím HW nebo doladí systém podle vašich představ je u nás minimum.
Mimochodem, kdyby jsem mohl nějak pomoci, nějaký čas si najdu (hlavně v noci)
Pánové, kdyby tohle nebylo na fóru, tak se o tom vůbec nedozvím... :-)
Nicméně, jednak asi sám budu potřebovati radu abych si věděl rady - a fakt už naše forum odpověď nemůže poskytnout.
Ale hlavně mnoho problémů (teď mluvím profesně) je nutno uživateli spíš vysvětlit a ukázat, než jen napsat.
Takže protože jsem z moravy také se hlásím třeba i jako, pro začátek, jako dobrovolník. Spíš ale pro fyzické zásahy, neboť SSH jsem ještě nezvládl... njn nekamenujte mne, hlavně řeším nefunkční WoKno XPckusWistusSedmus u zákazníků(s XP a 7 je daleko méně problému) neboť mne to živí.
Ale díky applu u zákazníka jsem čuchnul k linuxu a od té doby vše mám na linuxu - a díky tomu NEŘEŠÍM problémy nefunkčního HW, OS, SW (tedy proklaté baterky a power-manageru který mi náhodně vypne NTB)
Takže jestli máte potřebu, řešit něco daleko od Prahy, jsem tady. Nabízím v takovém případě 50% pro komunitu - ono přeci jen na moravě není těch co již chápou linux zase tolik.
Zase nejsem až tak zběhlý... nemít forum a google, hodně věcí bych nevyřešil. Nicméně on ten linux zase tolik problémů nemá...
P.S.: A prosím nekamenujte mne, tentokrát se mi nejedná ani tak o tom vydělat, spíš se více naučit.