V takovém případě asi fakt to, co jsem psal, tj. na jedné síťovce dvě IP a na to rozhraní zároveň nahodit NAT. Pak udělat v PREROUTING daného portu DNAT na pevnou IP. Ostatní PC nastavit IP staticky, GW IP toho "serveru".
Mohlo by to fungovat, pokud ne, bylo by zapotřebí vytvořit nějaké virtuální rozhraní (napadá mne IMQ?), přes to poslat traffic a to využít to jako NAT.
Nicméně ani jedno "čisté" řešení (už ten NAT je proti tomu, co by Internet měl být)
PS: Routování do místní sítě evokuje něco úplně jiného, než NATování do místní sítě (resp. port forward). NAT je překlad adres - celá LAN "schovaná" za jedinou veřejnou IP, routování je technika používaná pro přístup mezi sítěmi LAN či WAN se zachováním zdrojových adres tj. každý klient je pro server identifikován jedinečnou IP adresou (žádné PC se neschovává za jiné). Právě tyto zběsilosti se snaží řešit ipv6, tj. to, aby se už žádné PC nemuselo za jiné schovávat.
PPS: Ještě mne napadlo jiné řešení - vytvořit SSH tunel z každého jednoho PC na ten server, ale to by znamenalo, pokud má být PC dostupné, aby byl vždy vytvořený SSH tunel.