Momentálně mám ipv6 tunel přes Hurricane Electric a mám pevnou ip adresu. Na ostatních pc, které tak nějak občas na dálku zpravuji je ipv6 přes miredo. Dá se nějak nastavit miredo, aby se po každém zapnutí nepřidělovala nová ipv6 adresa, ale aby si to pamatovalo a používalo tu poslední?
Nastavit tam HE nebude možné, protože nemám přístup k routerům a nedokážu je nadálku nastavit, aby reagovali na ping od HE. Přemýšlel jsem o SixXS, ale opakovaně byla má žádost zamítnuta. Dokonce jsem posílal i ofocenou občanku, abych dokázal, že nemám více uživatelských účtů, ale marně, nenamáhali se ani odpovědět. Při další registraci, na jiné jméno z práce mi neakceptovali kontaktní adesu, z neznámého důvodu, z e-mailu jsem to nepochopil. Angličtinou moc nevládnu a používal jsem v žádosti text, který jsem si napsal a nechal přeložit přes google translate, možná to byl důvod, proč mé žádosti nepůsobily důvěryhodně.
Ideální by tedy bylo, kdyby mi někdo pomohl vytvořit nějaký vzor žádosti pro sixxs, že bych to mohl ještě naposledy zkusit, nebo poradil, jestli se dá nakonfigurovat miredo pro pevnou ipv6 adresu...
Díky