Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: KDE 4.x po smazání ikony přemístí ostatní(verze bez zamčení)  (Přečteno 1478 krát)

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
Nelze dosáhnout stavu, kdy jsou ikony na ploše (pohled na složku) nezamčené, ale po smazání jedné ikony se všechny ostatní nepřemístí?
Mám nastaveno neseřazovat, ale evidentně to nemá vliv.
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

strom01

• Aktivní člen
  • *
Re:KDE 4.x po smazání ikony přemístí ostatní(verze bez zamčení)
« Odpověď #1 kdy: 01 Října 2012, 17:42:29 »
Mě se tak neděje. Zkontroluj nastavení: https://www.dropbox.com/sh/in056k1btng1pj4/2RSJ-hxHIy
« Poslední změna: 01 Října 2012, 17:44:26 od strom01 »

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #2 kdy: 02 Října 2012, 11:25:00 »
Lišili jsme se jen položkou zarovnat do mřížky, ale i když ji vypnu, nic se nezmění.

Možná je to bug.
Možná to souvisí s tím, že když v KDE 4.8.x nebo KDE 4.9 v čisté konfiguraci zapnu filtr pro soubory plochy, občas se kde načte s posuvníčkem napravo a bez ikon. Musím odemknout widgety, nastavit plochu na plasma desktop, potom vrátit zpět na pohled na složku a zamknout. Bohužel to dělá, i když deaktivuji filtr. Prostě od té doby, co byl aktivní, to zlobí. Takže to vše přičtu nějaké krpě v konfigurákách upstreamu a hotovo.
« Poslední změna: 02 Října 2012, 18:08:42 od Roman "Rovano" Vacho »

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

strom01

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 02 Října 2012, 17:31:56 »
Hmmm. Asi tam něco bude. Já pohled na složku nepoužívám, takže jsem vytvořil novou aktivitu a tohle je defaultní nastavení. Je to 4.8.5.

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.