zdravim,
včera jsem přešel na notebooku i desktopu na 12.10 a staly se zajímavé a nepříjemné věci:
zatímco na nb funguje všecno jak má, až na to, že ikony okna (maximalizovat/zavřít atd) jsou zase vlevo a příkaz gconftool-2 --set /apps/metacity/general/button_layout --type string "menu:minimize,maximize,close"
nefunguje. Navíc nejde nikde nainstalovat aplikace MyUnity takže ani tak. Ubuntu tweak ty tlačítka nepřehodí, asi je v novém ubuntu něco uloženo jinde, nebo já nevim
Na desktopu je ale horší
nejhorší je, že se mi přestal objevovat panel aplikací vlevo, když tam najedu myší, přestože v nastavení to tak mám nastavené. Na nb vše zůstalo při starém.
Nevíte jak to vyřeším? na ty tlačítka vlevo bych si zvykl, ale bez toho panelu je to fakt blbý
navíc se z nějakého důvodu před bootem zobrazuje Grub, přestože ubuntu je jediným OS který na desktopu mám, takže je trochu zbytečné ptát se který OS chci nabootovat...
nevíte někdo prosím co s tím? čekal jsem, že nová verze přinese zrychlení a doladění chybiček - ne znepříjemnění prostředí
Díky moc