Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: start apache2 [vyřešeno]  (Přečteno 10927 krát)

Guido

• Aktivní člen
  • *
start apache2 [vyřešeno]
« Odpověď #25 kdy: 02 Února 2007, 17:52:16 »
Citace: ped
nuclex: porad neresi pripadnou existenci eploitu primo na apache2.
Takze zalezi na tom, kdo je jak moc paranoidni. :)
Vy pořád kolem sebe hážete těmi exploity, člověk by řekl, že se internet exploity jen hemží. To je o strach se, byť jen na chvilku, připojit. :-)

Máte vůbec představu, kolik to je práce a nutných znalostí, vytvořit takový exploit? Že by se někomu vyplatilo psát exploit kvůli hákování Vašeho domácího počítače? Wow!!! Co na něm máte?

Upřímně, já se Vám divím, že s takovými názory používáte Linux. Proč nejedete na security hardcore OpenBSD?
Guido

ped

• Aktivní člen
  • *
start apache2 [vyřešeno]
« Odpověď #26 kdy: 02 Února 2007, 18:17:32 »
Citace: Guido
nuclex: porad neresi pripadnou existenci eploitu primo na apache2.
Takze zalezi na tom, kdo je jak moc paranoidni. :)
Vy pořád kolem sebe hážete těmi exploity, člověk by řekl, že se internet exploity jen hemží. To je o strach se, byť jen na chvilku, připojit. :-)

Máte vůbec představu, kolik to je práce a nutných znalostí, vytvořit takový exploit? Že by se někomu vyplatilo psát exploit kvůli hákování Vašeho domácího počítače? Wow!!! Co na něm máte?

Upřímně, já se Vám divím, že s takovými názory používáte Linux. Proč nejedete na security hardcore OpenBSD?
Dlouha leta vidim uzivatele windows... kde se se "spravnou" verzi windows opravdu staci pripojit jen na chvilku. :)
Z mych osobnich zkusenosti instalace Win2000 SP2 po internetu z ciste nainstalovanych win2000 je naprosto nemozny ukol, nez se to stahne, tak bude pocitac nabouran.

Mam velmi dobrou predstavu kolik prace a znalosti je potreba. :) (daleko lepsi predstavu nez treba o vyvoji webovych stranek)
Samozrejme kvuli memu pocitaci asi exploit nikdo delat nebude, ale kdyz uz si udela nejaky na neco lepsiho, tak mu nic nebrani ho vyzkouset i jinde.

Bezpecnost je neustaly boj, neni to neco co muzete jednou "nastavit" a uz se o to dal nestarat.

Nevim proc nejedu OpenBSD. Linux je mi zatim sympatictejsi. :)

Guido

• Aktivní člen
  • *
start apache2 [vyřešeno]
« Odpověď #27 kdy: 02 Února 2007, 18:30:44 »
Bezpecnost je neustaly boj, neni to neco co muzete jednou "nastavit" a uz se o to dal nestarat.
V tom s Vámi skoro souhlasím. Skoro proto, protože si nemyslím, že je to boj. Vždycky je to o tom, najít rozumnou míru - abych taky pro samou bezpečnost stihl udělat i něco jinýho. :-) Viz jak už jsem psal výše ten příklad s přecházením ulice.
Guido

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.