Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: skype nejde aktualizace  (Přečteno 3561 krát)

TUX IN MACHINE

• Stálý člen
  • **
skype nejde aktualizace
« kdy: 14 Ledna 2013, 23:53:40 »
W:Failed to fetch http://download.skype.com/linux/repos/debian/dists/stable/non-free/binary-amd64/Packages  404  Not Found [IP: 64.214.231.249 80]
, E:Some index files failed to download. They have been ignored, or old ones used instead.

poradte plz

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
Re:skype nejde aktualizace
« Odpověď #1 kdy: 15 Ledna 2013, 17:12:01 »
Zkus ho nejdřív odinstalovat a pak nainstalovat znova. ;)
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

TUX IN MACHINE

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #2 kdy: 15 Ledna 2013, 19:07:05 »
to prave nechci delat, protoze bych pak zrejme prisel o nastaveni a historii chatu?

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #3 kdy: 15 Ledna 2013, 19:33:56 »
to prave nechci delat, protoze bych pak zrejme prisel o nastaveni a historii chatu?
A pročpak? Veškeré "nastavení" mám stejné od dob Skypu 2.x.
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
« Odpověď #4 kdy: 16 Ledna 2013, 09:46:11 »
A proč potřebuješ novější verzi Skypu? Já upgradoval z 2.8 na 4.0 a lituju toho...
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

TUX IN MACHINE

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #5 kdy: 17 Ledna 2013, 21:27:40 »
2 Roman : a kdyz ho dam reinstalovat zustanou mi v jeho slozkach ty db se zaznamem chatu? a ja si to mozna rozvrtal
kdyz sem delal neco s tweakem asi mi to prenastavilo tu cestu co sem tam pred casem upravoval. navic na tom url
neni mozny poradne zjistit jestli tam neco je nebo ne protoze dementni skype tam mam hlasku ze prej jako jestli chci opravdu videt nejake konfiguracni soubory  :D proste mi je neukaze asi aby mi z toho nepraskla hlava  ::)

2 Compaq: ja novou verzi mam rad napriklad to ze seskupuje chat do jednoho okna je vitana vlastnost a uz mi nepada jako predchozi verze, proto

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
« Odpověď #6 kdy: 18 Ledna 2013, 09:08:07 »
2 Compaq: ja novou verzi mam rad napriklad to ze seskupuje chat do jednoho okna je vitana vlastnost a uz mi nepada jako predchozi verze, proto

Chápu. Jen jsem se ptal. Moje Skype 4 si hůř rozumí s pulseaudio, a nepadá mi nic, všude je to jiné.
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #7 kdy: 18 Ledna 2013, 15:27:03 »
Ano, db by měla zůstat.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

TUX IN MACHINE

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #8 kdy: 19 Ledna 2013, 17:42:47 »
me ale prijde podivne resit tohle reinstalaci skype. ten mi prece funguje jak ma. pouze aktualizace systemu si taha pravdepodobne neexistujici soubor z webu skype. chci tedy pouze vyresit tu chybovou aktualizacni hlasku se kterou preci skype samotny nema co delat protoze ji sam nevyvolava ale samotny operacni system ktery ma tu cestu v nejakem configu. ja jen potrebuju znat nazev toho konfiguraku kde to zakazu. (prijde mi naprosto zbytecny reinstalovat skype , kdyz funguje jak ma a nemam s nim potize.)

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #9 kdy: 19 Ledna 2013, 18:03:57 »
me ale prijde podivne resit tohle reinstalaci skype. ten mi prece funguje jak ma. pouze aktualizace systemu si taha pravdepodobne neexistujici soubor z webu skype. chci tedy pouze vyresit tu chybovou aktualizacni hlasku se kterou preci skype samotny nema co delat protoze ji sam nevyvolava ale samotny operacni system ktery ma tu cestu v nejakem configu. ja jen potrebuju znat nazev toho konfiguraku kde to zakazu. (prijde mi naprosto zbytecny reinstalovat skype , kdyz funguje jak ma a nemam s nim potize.)
To tam ale nedal systém, ale ty ;-). Prostě jen ve Zdrojích softwaru odstraň to repo a klíč k němu.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.