Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Chromium - nejde flash player  (Přečteno 3405 krát)

mrkrenek

• Aktivní člen
  • *
Chromium - nejde flash player
« kdy: 13 Dubna 2013, 08:21:59 »
Zdravím, potýkám se s problémem ohledně flash playeru, mám čistou instalaci 12.10 a flash např na youtube vyhazuje že chybí plugin. Poradíte mi co je špatně ? dík ;)
EDIT: nevim proč, ale jenom jednu písničku, co mám v záložkách na YT to přehrává, ale cokoliv jiného na YT,soundcloud to nepřehraje..
« Poslední změna: 13 Dubna 2013, 08:30:07 od mrkrenek »

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
Re:Chromium - nejde flash player
« Odpověď #1 kdy: 13 Dubna 2013, 08:31:46 »
Máš balík ubuntu-restricted-extras? Zkus plnohodnotný Chrome. I když mi to nějak neštymuje. Měl jsme za to, že Chromium i Chrome má flash player již v sobě.
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
« Odpověď #2 kdy: 13 Dubna 2013, 13:01:44 »
Máš balík ubuntu-restricted-extras? Zkus plnohodnotný Chrome. I když mi to nějak neštymuje. Měl jsme za to, že Chromium i Chrome má flash player již v sobě.

Chromium v sobě nemá skoro nic, Flash používá ten co máš v sytému, má mizernou podporu tisku... Prostě už jsem dávno přešel na Chrome a mám klid. ;)
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

Matesax

• Host
« Odpověď #3 kdy: 13 Dubna 2013, 13:12:51 »
Coo? Zrovna z Chromia píši... :) Flash je nejlepší zprovoznit přes FlashPlugin-Downloader/Installer. (Ten pak jede v každém prohlížeči, kde je podporován.) Dále Flash je jen jeden - nemůže být někde lepší a někde horší... A jak jsem psal - jsem uživatel Chromia - nenarazil jsem na nic z toho, co píšete...

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
« Odpověď #4 kdy: 13 Dubna 2013, 13:38:11 »
Coo? Zrovna z Chromia píši... :) Flash je nejlepší zprovoznit přes FlashPlugin-Downloader/Installer. (Ten pak jede v každém prohlížeči, kde je podporován.) Dále Flash je jen jeden - nemůže být někde lepší a někde horší... A jak jsem psal - jsem uživatel Chromia - nenarazil jsem na nic z toho, co píšete...

Tak schválně jaký máš flash v Chromiu? Viz screenshot. ;)

A co pokročilé funkce tisku jsou v chromiumum takové že žádné, naproti v Chrome je Soubor>Tisk (Ctrl+P) parádní. ;)

Určitě je těch vychytávek víc ale dlouhé roky jsem používal Chromium a jednou jsem zkusil Chrome a ono tam všechno chodí a aktualizuje se z PPA, nemusím nic řešit tak jsem u něj zůstal. ;)

[příloha smazaná administrátorem]
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

mrkrenek

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #5 kdy: 14 Dubna 2013, 17:40:31 »
Problém je vyřešen, měl jsem ubuntu s wubi a prý je to hloupost, takže to šlo pryč z počítače. (sekal se celý systém)
Chromium jsem měl, protože je v centru softwaru a mám ho i na notebooku a problém s tím už rok a půl není, tak mě zajímalo proč mi to na pevném PC blbne.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.