Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Jakou levnou multifunkční tiskárnu do 3tis pro Ubuntu 13.04  (Přečteno 1468 krát)

mepp

• Návštěvník
Jelikož se chystám na nákup levné multifunkce rád bych se zeptat na názory a zkušenosti jiných kterou koupit pro Ubuntu 13.04

Jelikož nejsem na Ubuntu dlouho, tak mám pouze dvě zkušenosti.

Canon, funkčně ok
Lexmark, už nikdy více...

Kdo s čím máte jaké zkušenosti?

díky

Rover623

Re:Jakou levnou multifunkční tiskárnu do 3tis pro Ubuntu 13.04
« Odpověď #1 kdy: 07 Května 2013, 14:44:18 »
Prakticky lze doporučit jen 3 značky a to HP, Brother a Epson a z toho ten Epson je značně diskutabilní. Nejlepší je asi HP a Brother, oba poskytují ovladače pro Linux a tak jsou jejich ovladače zahrnuté v CUPS, tedy obvykle není nutné nic instalovat, jen zapojit. Epson se poslední dobou dost zlepšil a dělá ovladače pro Linux poměrně kvalitní. Canon sice poskytuje ovladače pro Linux, ale s jejich aktualizací to není zrovna slavné.

Momentálně mi nejlépe vychází Brother DCP-195C, má oddělené náplně, nové náplně jsou levné (kolem 60 korun kus) a bez problémů bere prakticky jakýkoli neoriginál

beer

• Host
« Odpověď #2 kdy: 07 Května 2013, 14:54:45 »
Co třeba:
http://multifunkcni-zarizeni.heureka.cz/hp-deskjet-ink-advantage-3525-cz275c/specifikace/#section

cena kolem 2.000, má i wifi, chybí ale lan. Zkušenost s ní nemám.

mepp

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 07 Května 2013, 14:59:45 »
Wifi velmi uvitám, tiskne se z více počítačů (3) a nechci mít po bytě tahané kabely tak preferuji wifi. Takže zatím se mi více zamlouvá HP.

Cuore

• Závislák
« Odpověď #4 kdy: 07 Května 2013, 16:15:10 »
jenoznačně HP  ;) skvělá podpora

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.