Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Autor Téma: Android Studio [Vyřešeno]  (Přečteno 4698 krát)

Advin

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 18
    • Zobrazit profil
Android Studio [Vyřešeno]
« kdy: 26 Květen 2013, 12:58:22 »
Dobrý den,mohl bych se prosím zeptat,jak mám v linuxu ubuntu nainstalovat Android Studio?Tomuhle návodu moc nerozumím: http://developer.android.com/sdk/installing/studio.html#download
« Poslední změna: 27 Květen 2013, 16:54:36 od RRadek Neužil »

ETNyx

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 425
    • Zobrazit profil
Re:Android Studio
« Odpověď #1 kdy: 26 Květen 2013, 13:27:04 »
čemu konkrétně nezomute? nevíte jak rozbalit archív? (zkuste program tar) nevíte jak spustit studio? (zkuste do terminálu zadat cestu k souboru studio.sh, případně ještě přidat práva na spouštění chmod +x)
jabber: etnyx@jabbim.cz

Advin

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 18
    • Zobrazit profil
Re:Android Studio
« Odpověď #2 kdy: 26 Květen 2013, 14:47:37 »
Nevím obecně jak to nainstalovat, co mám dělat po stažení

RRRadek Neužil

  • Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
  • ******
  • Příspěvků: 4656
    • Zobrazit profil
Re:Android Studio
« Odpověď #3 kdy: 26 Květen 2013, 15:30:48 »
Opravdu jsi si jistý že je tento nástroj vhodný pro tebe? Neměl by jsi raději věnovat více času základům používání počítače? :-\

[příloha smazaná administrátorem]
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

Advin

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 18
    • Zobrazit profil
Re:Android Studio
« Odpověď #4 kdy: 26 Květen 2013, 21:11:23 »
Na ubuntu jsem přešel před týdnem,co mně nenaběhnul ráno Windows,bohužel jsem úplně nepochopil instalaci programů,někdy se mi otevírají v Ubuntu Software centre,někdy mi zas nejde nainstalovat takto a napsal mi že toto není platná cesta k souboru.Děkuji za pomoc;)

RRRadek Neužil

  • Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
  • ******
  • Příspěvků: 4656
    • Zobrazit profil
Re:Android Studio
« Odpověď #5 kdy: 26 Květen 2013, 23:12:01 »
Koncovka Deb=Exe jako ve windows.
A tento nástroj se neinstaluje ale jen spouští, takže něco jako Portable ve win ;)
Pokud jsem to pochopil tak už ti to funguje?
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

Advin

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 18
    • Zobrazit profil
Re:Android Studio
« Odpověď #6 kdy: 27 Květen 2013, 16:28:03 »
Jojo :)