Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Ovladače SGS GT-i9000  (Přečteno 1894 krát)

Mejlis

• Návštěvník
Ovladače SGS GT-i9000
« kdy: 26 Května 2013, 14:17:40 »
Hojte, mám Ubuntu 13.04 a potřebuju nainstalovat takové ovladače pro Galaxy S, abych jej mohl spustit ve flash (vývojářském, downloading, vol-homepower) módu a provést root mobilu. V normálním a usb mass storage rezimu se normalne zobrazi jako dalsi disk, ale kdyz jej vypnu a prepnu do downloading... nic se neděje, program Odin zadny zarizeni nevidi. Máté s tím někdo prosím zkušenosti?

Díky
« Poslední změna: 26 Května 2013, 14:30:22 od Mejlis »

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
Re:Ovladače SGS GT-i9000
« Odpověď #1 kdy: 26 Května 2013, 17:55:05 »
Tak tohle budeš mít jistější a hlavně jednoduší ve windows když to jsou samé windows nástroje. Případně by šel použít VirtualBox.
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

Mejlis

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 26 Května 2013, 20:05:21 »
No ten Odin se mi podařilo spustit ve Wine, ale problém je s ovladačema. Každopádně bude asi nejjednodušší to vzít k někomu, kdo má Win.

RRRadek Neužil

• Administrátor fóra
  • Závislák
« Odpověď #3 kdy: 26 Května 2013, 20:07:55 »
Opravdu tohle vyžaduje win, jsou to hodně specifické nástroje s ovladači pro windows. ;)
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

Mejlis

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 26 Května 2013, 20:56:32 »
Máš pravdu. Nakonec jsem to provedl přes ten Virtualbox, i když se mi do toho nechtělo, nakonec to bylo rychlý a jednoduchý. Děkuju za odpověď. Ať se daří.

Dandim

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #5 kdy: 26 Května 2013, 22:06:22 »
Já jsem teď nainstaloval Cyanogenmod na Galaxy Tab přes heimdall, který jsem úspěšně provedl pod linuxem.

RRRadek Neužil

• Administrátor fóra
  • Závislák
« Odpověď #6 kdy: 26 Května 2013, 23:08:01 »
Já jsem teď nainstaloval Cyanogenmod na Galaxy Tab přes heimdall, který jsem úspěšně provedl pod linuxem.

Tak jsem hoď návod nebo alespoň odkazy, určitě by to někdo ocenil. To že existují způsoby jak pracovat s romkami v linuxu vím ale není to tak rozsáhlé jako na win.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.