Jo to je pravda Blbý je že mám problém Nastartuji systém přepnu se do tty1 a ve chvíly kdy se provede příkaz stop lightdm nebo service lightd stop celá obrazovka zčerná a nejde s tim nic dělat jinýho než používt mojí oblíbenou zkratku Ctrl+Alt+Print Screnn+B a vyvolat okamžitý restart počítače.Nevim jak je to možný ale s nouveau když jsem tohle udělal tak se xserver normálně vypnul a umožnil mi instalaci Nvidie
Jo recovery console už jsem zkoušel a nic furt mi to píše že nemám přítup ke složce
Tak mám nainstalováno ale že by se něco změnilo to ani omylem Bohužel
Ta karta je nová Tohle je její první systém Je divný že na Windows 8 se taky zasekávala a spůsobovala pád ale to neni divný když je to windows ten jak se něco vymnění tak se musí reinstalovat celej systém aby si to mohl blbeček očíhnout už na začátku
Určitě bych neuvěřitelně moc odcenil kdyby jstemi někdo řekli jak dát to cpu-freq-nforce2 do jádra a uvást ho do funkčního stavu,protože zatim jedinej linux kterej si uměl hrát s mým FSB je linux puppy a dělal to právě pře cpufreq-nforce2 kde jsem musel manuálně vložit min-FSB a max-FSB frekvence ale ten puppy byl 32bit