Zdravím,
minulý pátek jsem na týden odjížděl, a bral si jen noťas. A samozřejmě mi napadlo nastavit stolní, tak, aby se člověk musel po zapnutí přihlásit. Otevřel sjem uživatelské účty, klikl na "odemknout", doel změnil automatické přihlašování, jal se to vyzkoušet. Sice se zobrazila po startu pc přihlašovací obrazovka, ale stačilo jen kliknout bez nutnosti zadání hesla ... jelikož jsem už měl všechyn věci v autě před domem a trochu pospíchal, moc jsem nepřemýšlel a znovu otevřel uživatelské účty, klik na "heslo", jako akci zvolil "nastavit heslo", napsal současné a pod to nové -ale hle, nechtělo mi to pustit. Přidal jsem pár číslic - pořád nic, heslo příliš slabé. TAk sjem vymslel něco suporvýho, co mi to vzalo, opsal si to do mobilu, a vyrazil.
Když jsem dorazil domů, samozřejmě jsem po týdnu nových "zážitků" na pracovní dovolené

, na vše zapomněl a pustil normálně pc, přihlašovací obrazovka šla opět jen odkliknou bez nutnosti zadat heslo, to mi v tu chvíli trochu naštvalo. Až dnes ráno, když mi nešlo zadat heslo do správce aktualizací, jsem zjistil, že nové heslo nemohu za Boha v mobilu najít.
Rád bych se Vás zeptal, zda máte s podobným problémem zkušenosti, a jestli nejlepší cestou je prostě ubuntu přeinstalovat. Což by mi za tak nevadilo, samotná přeinstalace by mohla být docela rychlá, až na těch 800 GB ve složce "domů"

místo na zvláštním oddílu.
Kdyby to šlo nějak obejít, předem děkuji za radu. Případně radši do zpráv. Hezký den všem neidiotům, jak jsem já

(mohl jsem místo toho 2h třeba krásně pařit)