Zkusil jsem nainstalovat Avidemux ( v Puppy byla verze 2.5.2 ), ale bohužel má asi problémy s videem h.264 ( příloha ). Matně si vzpomínám, že ve Windows HD video chodilo dobře až od 2.6 verze. Avidemux jsem už dříve na XP a Win 7 přestal používat proto, že se u některých záznamů rozjížděl zvuk s obrazem. Proto jsem přešel na ffmpeg, který je zcela bez problémů ( XP i Win 7 ). Proto jsem po ffmpeg sahnul i na Puppy, Linux vidím poprvé pár dnů.
Ty pc chtěli vyhodit z jedné organizace, já jsem ze tří udělal jeden a zkusil Puppy - kvůli tomu, že je celý v RAM. Funguje to neuvěřitelně rychle, přestože PC má 1,5 GHz CPU a 1 GB RAM. S vypětím jsem editoval soubor menu.st,abych nemusel vkládat CD. Podařilo se mi nastavit automatické spouštění Dropboxu ( kvůli synchronizaci s ostatními PC ) a mountování oddílů po startu. Taktéž zápis do souborů zapnutí a vypnutí PC. Ale tuším, že na ffmpeg asi vyhořím.
Instalovat něco mimo Puppy Package Manager nevím jak by dopadlo.
Na druhou stranu je v PC druhý HDD úplně čistý přepsaný nulami, tak se dá v programu Easus přepsat ten s Puppy a začít zase od píky. Vše co jsem dělal mám zdokumentované.
[příloha smazaná administrátorem]