Zdar a silu! :-)
Tak to vis ze by me ani ve snu nenapadlo uprednostnovat nejake ty servery vseho druhu a humoru, kde se stavaji s exackama ruzne veci. Ale taky nemusi.
Jak jsem Ale psal, stahoval jsem ze zdejsiho odkazu, cili ubuntu.cz, wiki-triky ;-) Coz te vrhne na Github.
Ja ty Pendrivky a dalsi mam na disku cca pul roku, a dopadly stejne. Mam toho snad 5 programu? Cili nakonec jsem si rekl. pojdme primo k bratrum na Ubuntu. Mno a jak vidno Unetbootin taky instalace s nejakym "pozdravem". Von je to opravdu dost problem dnes, a jak spravne pises, a ja jsem se o tom i zminoval ve svem prizpevku, na firemnich strojich konci sranda. Cili proto jsem se tu radeji optal zkusenejsich, jestli neco vi o strevech Unetbootinu.
Kdyby teda ti soudruzi byli co k cemu, tak udelaji prohlaseni, ze jejich programy obsahuji kusy kodu, ktere jsou bud agresivni, nebo jsou to hooky, a daji k tomu vsechny dostupne soucty k overeni. Tak jak to treba udelal Russinovich a jeho Sysinternals, a dalsi dobri rodaci, co prave vedi, ze se toto resit pred instalaci proste ve firme musi, pokud tedy neni plna Tupcu. Soucty jsem zahledl snad jen na Pendrive. Ted jsem to nechal zase chvili lezet a vracim se k tomu az zase ted. Linux nam nesmrtelny stroj znacky Asus XP turbo machine :-D nezbori, pac se dela mesicni Image sysdisku po celou dobu historie teto spanile labutky, cili mame cca 13 TB zaloh jenom tohoto stroje. A tento stroj pak v podstate dela podobne veci na peti ostatnich strojich s novejsimi systemy, a jeste dalsi praci. Je to tahoun :-D Obsluhuje cca 80 TB dat, dedek jeden :-) V podstate odpociva pouze od 5 do 7h, jinak furt fici. 13 let! :-D
Ja ti moc dekuju za odpoved a kdybych jeste neco potreboval, tak si dovolim se ozvat. Asi to vemu domu na masinu z virtual boxem. Problem vidim pouze v tom, ze sofidstikovana swine se neprojevuje nikterak agresivne, aby ji polapil proces explorer, nebo firewall, bez provedeni urcite specificke cinnosti. No nic Jdu pracovat, mejte se pekne :-)