Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Jak rozchodit Itunes v Ubuntu  (Přečteno 13166 krát)

beer

• Host
Re:Jak rozchodit Itunes v Ubuntu
« Odpověď #25 kdy: 22 Listopadu 2013, 16:09:24 »
Ty musíš koukat na obaly alb? To umí i jiné přehrávače, co třaba google music :).

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
« Odpověď #26 kdy: 22 Listopadu 2013, 16:27:19 »
Ty musíš koukat na obaly alb? To umí i jiné přehrávače, co třaba google music :).

Není podstatné na co musím koukat, ale musím mít při poslechu hudby pocit, že to hraje ze špičky v oboru. A pak taky srdce, tradice, vzpomínky, mám tam 88 000 písniček apod.
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

beer

• Host
« Odpověď #27 kdy: 22 Listopadu 2013, 16:47:24 »

Není podstatné na co musím koukat, ale musím mít při poslechu hudby pocit, že to hraje ze špičky v oboru. A pak taky srdce, tradice, vzpomínky, mám tam 88 000 písniček apod.
Není důležitá kvantita, ale kvalita. 88.000 písniček to je při průměrné délce skladby 244 a půl dne nepřetržitého poslechu bez spánku atd. Už nejednou si nás přesvědčil o tom, že si sběratel všeho možného ((e-mailů, kontaktů atd :D). Předpokládám, že si notorický stahovač, který všechno stahuje a většinu těch věcí nikdy neviděl ani neslyšel, hromadění se ti stalo posedlostí... Strefil jsem se? Já mám na Google Play asi 8.000 věcí a spoustu z nich jsem taky ještě neslyšel. Například jsem si stáhnul celou diskografii od Glenna Goulda a stejně poslouchám z něj jen pár věcí - zejména Goldbergovy variace.

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
« Odpověď #28 kdy: 22 Listopadu 2013, 16:57:17 »
Už nejednou si nás přesvědčil o tom, že si sběratel všeho možného ((e-mailů, kontaktů atd :D). Předpokládám, že si notorický stahovač, který všechno stahuje a většinu těch věcí nikdy neviděl ani neslyšel, hromadění se ti stalo posedlostí... Strefil jsem se?

Jsi blízko.

Kontakty sbírám. Mám všechna jména se sterými jsem se setkal od první třídy. Na srazy se to hodí...  Jinak cca 5000 pracovních (Thunderbird). V telefonu cca 2000 (Android Google).
S písničkama jsem to přehnal. 88 000 mám svých fotek na disku. Je to asi 200 GB.
Písniček nevím přesně kolik mám, ale iTunes mi ukazuje celkem cca 45 dnů. Takže s těmi 88 tisíci jsem ustřelil.
Polovinu jsem neslyšel a většinu druhé pouze jednou (je tam statistika).
Celá stěna v obejváku je knihovna. 80% jsem nečetl a číst nebudu.
Jo ještě mám plnou přepravku negativů, nejstarší jsou po dědovi z první republiky.
Tak to je.
:-)
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

Ondra Greňo

• Návštěvník
« Odpověď #29 kdy: 24 Listopadu 2013, 17:34:08 »
existuje nějaká možnost jak do Ipodu dostat aplikace z disku?

nějaké ty aplikace jdou přes Ipod sehnat na Itunes, ale Itunes mě nevim proč
nechce brát mojí internetovou platební kartu, takže jsem odkázán jedině na Free aplikace

Henrynr

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #30 kdy: 24 Listopadu 2013, 22:31:59 »
Tedy jde nejspíše o kradené aplikace. Bez jailbreaku to nepůjde.
Doma i v práci Linux Mint 17

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.