Hostuji Win 7 32 bit na Ubuntu 64 bit ve Virtualboxu. Který ze spoštěčů nejlépe spustit ?
VBoxLinuxAdditions.run .... Virtuální PC má běžet nebo být uložené nebo vypnuté? ISO virtuální mechaniky je v které složce?
nebo je to lepší z běžícího stroje?
VBoxWindowsAdditions.exe ... to jsem zkoušel při první instalaci a myslím, že to nebylo optimální (např. okno mělo i při restartu problém přizpůsobit se obrazovce - drželo formát 4:3 -, občas nešly zavřít okna složek nebo Win Apache OpenOffice jinak než přes vložit CTRL ALT DEL),
VBoxWindowsAdditions-x86.exe .... to jsem zkoušel, nevím zda je to optimální (okno sice OK, ale problémy se zavíráním oken občas stejné)
VBoxWindowsAdditions-amd64.exe předpokládám by jít spustit nemělo, když je hostovaný 32.bit
Protože programy MS ani OS nepoužívám už přes deset let, chci ho Virtualizovat kvůli dceři, aby neměla problém, že doma nemá to, co má ve škole, netuším vůbec, jak je to s jejich licencemi. Koupil jsem to přes
http://www.vyhodny-software.cz/ . Netuší někdo, jak to mají s tou licencí, pokud si udělám klon PC na stejném fyzickém PC jako zálohu, jestli mě zavřou .... ?
Jak je to s těmi jejich nabízenými aktualizacemi? Má smysl je spouštět, nebo to vše řeší VBoxLinuxAdditions? Až zadám ten jejich Produkt Key, dovolí mi to instalovat znovu, pokud Virtuální PC smažu nebo mi to dovolí jen přeinstalovat nebo vůbec nic? Ty jejich antiviry a další zdržovačky - hrůza děs .... Dík za info a toleranci ....