Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: prolomení hesla wifi v linuxu  (Přečteno 4001 krát)

Amidamaruuu

• Návštěvník
prolomení hesla wifi v linuxu
« kdy: 21 Dubna 2014, 21:22:54 »
Prominte,že otravuji.Nevíte náhodou jaký program existuje na prolomení hesla wifi.Dal bych otaznik,ale ještě se nevyznám moc v linuxovských zkratkách.Mám novou klávesnici a potrvá,než si na ni zvyknu.V 7-čce to byl program Comm Wiew for Wifi aAicrak.Existuje něco takového v Ubuntu.Potom mi skuste poradit klavenicovou zkratku na otazník.Předem d+kuji.

martyj

• Závislák
  • Don't buy a new PC, download a better one !
Re:prolomení hesla wifi v linuxu
« Odpověď #1 kdy: 21 Dubna 2014, 21:33:43 »
Poslal jsem ti odkaz, sem to nepatří. Otazník se dělá stejně jako ve win. Čili zmáčkni shift a najdi na klávesnici otazník. Já ho mám vedle "M".  ;) 
ASUS K50-IJ/Pentium Dual-Core CPU T4500@2.30GHz/RAM 4 GB/Intel GMA 4500M/Ubuntu 14.04 LTS (64-bit) - GNOME Flashback/puppy

Amidamaruuu

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 21 Dubna 2014, 21:39:33 »
?

martyj

• Závislák
« Odpověď #3 kdy: 21 Dubna 2014, 21:40:18 »
ASUS K50-IJ/Pentium Dual-Core CPU T4500@2.30GHz/RAM 4 GB/Intel GMA 4500M/Ubuntu 14.04 LTS (64-bit) - GNOME Flashback/puppy

Amidamaruuu

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 21 Dubna 2014, 21:41:18 »
Díky.A omlouvám se.za nevhodný dotaz.

sabraq

• Závislák
  • Bootloader-není téma k hovoru,ani zbytný prostor
« Odpověď #5 kdy: 21 Dubna 2014, 22:44:50 »
Prominte,že otravuji.Nevíte náhodou jaký program existuje na prolomení hesla wifi.Dal bych otaznik,ale ještě se nevyznám moc v linuxovských zkratkách.Mám novou klávesnici a potrvá,než si na ni zvyknu.V 7-čce to byl program Comm Wiew for Wifi aAicrak.Existuje něco takového v Ubuntu.Potom mi skuste poradit klavenicovou zkratku na otazník.Předem d+kuji.
No vidíš. A kde je plus, jsi zjistil zadarmo! ;D
PP v kolečku - není licence,pouze upozornění na reklamu
"Dress code" - oblečení podle předpisu(ne kódované oblečení)
CC v kolečku - je licence,značí,že se někdo nesmírně snaží

geofre

« Odpověď #6 kdy: 22 Dubna 2014, 08:33:34 »

Rekl bych, že prolomení hesla wifi bude dost záležet (hlavně co se času týče) na jeho struktuře a délce... Vsadím se s kýmkoliv, že heslo k mé wifi by v současném životě neprolomil (leda s použitím Social engineering)  8)
Ubuntu Mate 14.04 LTS / W7 64-bit

martyj

• Závislák
« Odpověď #7 kdy: 22 Dubna 2014, 09:00:49 »

Rekl bych, že prolomení hesla wifi bude dost záležet (hlavně co se času týče) na jeho struktuře a délce... Vsadím se s kýmkoliv, že heslo k mé wifi by v současném životě neprolomil (leda s použitím Social engineering)  8)

Pokud má někdo zabezpečení WEP (jako můj soused) je to otázka pár minut.  :D Jinak asi nemá cenu se o to snažit.

ntz_reloaded

• Lokaj
  • Závislák
  • skill :: ur home erly
« Odpověď #8 kdy: 22 Dubna 2014, 12:07:54 »
Díky.A omlouvám se.za nevhodný dotaz.

to neni nevhodny dotaz ;)
tikejte mi, taky Vam tikam ...
song of the day - openSUSE, openindiana, DuckDuckGo
The noise ain't noise anymore, who's to blame, WHO'S TO BLAME ??

Amidamaruuu

• Návštěvník
« Odpověď #9 kdy: 22 Dubna 2014, 19:27:54 »
Když už mne tady tak skýrujete,tak by jste mi mohli poradit se zvukovkou.Ubuntu ji sice vidí,ale nejede.Na tomto notasu byl od začátku problém.Ovladače našlel jenom (na windowsu)driver genius(vyhledávač driverů)Má taky ubuntu něco podobného?Myslím vyhledávač driverů.
A ? jsem už našel.Díky.

Martin Šácha

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
« Odpověď #11 kdy: 22 Dubna 2014, 20:18:06 »
Když už mne tady tak skýrujete,tak by jste mi mohli poradit se zvukovkou.Ubuntu ji sice vidí,ale nejede.Na tomto notasu byl od začátku problém.Ovladače našlel jenom (na windowsu)driver genius(vyhledávač driverů)Má taky ubuntu něco podobného?Myslím vyhledávač driverů.
A ? jsem už našel.Díky.

Založ si nový topic. Až to někdo bude hledat, tak pod "wifi" to nenajde.
Mint MATE 64bit / DuckDuckGo.com
Programátoři považují WYSIWYG za špatné u kódu i u žen. Programátor chce "dostat to, co žádá“ – kód tajemný, neodpouštějící, nebezpečný.

matee

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #12 kdy: 22 Dubna 2014, 21:04:19 »
Poslal jsem ti odkaz, sem to nepatří. Otazník se dělá stejně jako ve win. Čili zmáčkni shift a najdi na klávesnici otazník. Já ho mám vedle "M".  ;)
vždyť je to založené na ubuntu a primárně by to mělo sloužit jako testovací nástroj www.b*cktrack-linux.org nebo ne?
HP 550 /Intel Core2 Duo T5270 / Intel GMA 950 / 2GB / 160GB / Ubuntu 8.10 -> ... -> Linux Mint 17 - Cinnamon
S linuxem jde vše, ale nikdy ne hned:)

martyj

• Závislák
« Odpověď #13 kdy: 23 Dubna 2014, 13:34:57 »
vždyť je to založené na ubuntu a primárně by to mělo sloužit jako testovací nástroj www.b*cktrack-linux.org nebo ne?

No, já myslel, že když mu sem napíšu odkaz na konkrétní program, poruším pravidla fóra. Asi ne. Každý, kdo umí psát na klávesnici a ví, co je to vyhledavač, stejně najde, co potřebuje. Vtip je v tom, že ho sám zmínil.  :D 

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.