Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Při připojení sluchátek reproduktory dále hrají  (Přečteno 10033 krát)

Josef Honzík

• Aktivní člen
  • *
Re:Při připojení sluchátek reproduktory dále hrají
« Odpověď #25 kdy: 01 Ledna 2015, 20:46:30 »
To Martyj.
Děkuji za dosavadní podporu, hlavně za radu o placené podpoře. Nemusíte se dále namáhat. Nemohu vás přesvědčit, že se mně jak v Terminálu po zadání příkazu alsamixer, tak i ve vlastním programu  při jiné grafické kartě než máte vy otevře něco jiného než vám a s jiným ovládáním. A také za to, že po vložení foto obrazovky předepsaným způsobem se obrázek ztratí. Ještě jednou díky.

martyj

• Závislák
  • Don't buy a new PC, download a better one !
« Odpověď #26 kdy: 01 Ledna 2015, 21:00:08 »
Citace
Nemusíte se dále namáhat.

To zní všelijak. Pokud se tam ta možnost nezobrazuje, zkusil bych F5. Máme stejnou verzi. O té placené podpoře, jsem napsal na základě " Umím to jen ve W." přišlo mi to jako "vzdávám to" Pokud ne, jsem ochotný to vyřešit třeba přes teamviewer, ale až zítra.
ASUS K50-IJ/Pentium Dual-Core CPU T4500@2.30GHz/RAM 4 GB/Intel GMA 4500M/Ubuntu 14.04 LTS (64-bit) - GNOME Flashback/puppy

Josef Honzík

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #27 kdy: 01 Ledna 2015, 21:19:52 »
To Martyj. Děkuji za vaši dosavadní pomoc, nemusíte se dále namáhat. Zvláště po radě o placené pomoci. Já svoje slabiny znám, jsem na ubuntu nedlouho a využíval jsem ho hlavně k inernetu, a že toho proto moc neumím, vím. Dosud jsem využíval Windows a chtěl jsem zkusit něco jiného, a problémů vrchovatě, o čemž svědčí i fórum bez konce.
Ani já nemám sílu vás přesvědčit, že když zadám při své grafické kartě do terminálu alsamixer, otevře se mně něco jiného s jiným ovládáním, než se mě snažíte přesvědčit vy. Totéž při otevření daného programu. A ani nevím, jak se mohlo stát, že při vložení obrázku z terminálu do diskuse předepsaným způsobem se tento ztratí. Nebráním se tomu, že mojí vinou. Ještě jednou děkuji.

martyj

• Závislák
  • Don't buy a new PC, download a better one !
« Odpověď #28 kdy: 01 Ledna 2015, 21:26:37 »
Tak nic, snažil jsem se a jediné, co jsem si vysloužil je mínus....
ASUS K50-IJ/Pentium Dual-Core CPU T4500@2.30GHz/RAM 4 GB/Intel GMA 4500M/Ubuntu 14.04 LTS (64-bit) - GNOME Flashback/puppy

Josef Honzík

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #29 kdy: 01 Ledna 2015, 21:31:52 »
Ještě jednou děkuji, svůj druhý příspěvek jsem napsal po vašem odmítnutí, když se mně zdálo, že 1. neodešel. Nic nevzdávám a za jakoukoliv pomoc jsem každému vždy vděčný. Někdy zítra, až budete mít čas, se prosím ozvěte. Díky.

Josef Honzík

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #30 kdy: 02 Ledna 2015, 10:48:51 »
Až se vám bude hodit,dejte mně prosím vědět, Skype i TeamViewer mám.

Josef Honzík

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #31 kdy: 02 Ledna 2015, 18:43:02 »

Ještě jsem se znovu pokusil udělat a vložit snímky mojeho alsa mixeru.

Josef Honzík

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #32 kdy: 02 Ledna 2015, 18:46:31 »
A znovu když vložím a pošlu obrázky pomocí ikony ze spodní řady 2. zleva, tak neodejdou.

Josef Honzík

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #33 kdy: 05 Ledna 2015, 15:31:57 »
To Martyj.
Poslal jsem vám zprávu, kde se omlouvám za svá vyjádření z 01 Leden 2015, 20:46:30 a  01 Leden 2015, 21:19:52, kde mně ujely nervy po dlouhém marném úsilí, hlavně nad svou neschopností. Pokud vám nedošla, činím tak nyní ještě jednou veřejně a znovu děkuji za vaši snahu.
01 Leden 2015, 21:00:08 jste mně ve svém příspěvku přislíbil pomoc přes TeamViewer. Pokud jste si to potom rozmyslel, dejte mi prosím vědět, abych od té doby marně nečekal. Děkuji.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.