Já mám tenhle svět rád ... Konzistentní už to je, chybělo jediné tlačítko. PT: U nás nadáváš na konzistenci? Tak se podívej na ubuntu.com, tam je chaos ohledně vydání mnohem horší (alespoň teď).
Mozna mala otazecka k tomu rozhozeni. Jake mate rozliseni . Me se ten spodek zda OK - 1280x1024 na LCD
Ostatní: dejte vědět, jestli už stránky fungují správně ve vašich prohlížečích. Děkuji!
PT: Kritiky už bylo od Tebe dost na všech frontách, řekl bych. Překlad toho oznámení tam skutečně byl dříve (protože i na ubuntu.com byl dříve, takže jsme se vlastně dřželi postupu ) , ale (dříve, než jsem četl jakoukoli stížnost) do pár (desítek) minut jsem to opravil. Svět se nezboří, popularita Ubuntu výrazně neklesne. Tak proč se trápit?
protože k tomu není (objektivní) důvod.
Už jsem to jednou psal, a napíšu to znovu:JE TO DÁNO VELIKOSTÍ PÍSMA!ubuntu.com s tím má ostatně problém taky.
Citace: Petr Tomešprotože k tomu není (objektivní) důvod.Zprávička byla na www.ubuntu.com, tak jsme ji převzali a vydali. V tu chvíli, kdy už 7.04 iso byly na releases.ubuntu.com.
Jestli víš, jak to opravit, tak napiš. Jinak to bude holt trvat déle.