Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Autor Téma: Warcraft 3 + Datadisk  (Přečteno 7313 krát)

Engi

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 243
    • Zobrazit profil
Warcraft 3 + Datadisk
« kdy: 25 Únor 2007, 21:37:25 »
Mno rozchodil som si Warcraft 3. Ale robi mi to iste co CS. Kedze v systeme mam nastavene rozlisenie 1280 na 1024 a v hre mam 1024 na 768 tak mi ju vykresluje v rohu obrazovky tak ze mi ju neda na celu obrazovku. Neviete cim sa da nastavit aby sarovnako zobrazovala?

A este da sa to hrat na neoriginalnych serveroch? tj. ze ne na battle.net ak hej tak ako?
vopred diky
Intel Pentium 4 1700 Hz 640 DDR Nvidia GeForce FX 5200 128 RAM
OS: Kubuntu 6.10 + moje nesikovne ruky ktore ho casto d****u :D ... kazdy sa raz uci :D

Skeletonix

  • Host
Warcraft 3 + Datadisk
« Odpověď #1 kdy: 25 Únor 2007, 22:25:43 »
Nepomohlo by toto : http://appdb.winehq.org/appview.php?iVersionId=6482&iTestingId=9515

... neoriginální servery za to nestojí !!!!!

DaedRuaN

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 147
  • Co je osobni text ? :P
    • Zobrazit profil
Warcraft 3 + Datadisk
« Odpověď #2 kdy: 25 Únor 2007, 23:50:53 »
Ak to spustas cez wine tak spust winecfg a pozri ci v zalozke graphics nemas zaskrtnute "emulate a virtual desktop", tak to odznac.  btw. WoW nieje W3, ale ta stranka ti pomoze, len sa preklikaj. http://www.dota-all-stars.net/index.php?MID=6 -> par moznosti ako hrat, neviem ako to je s tym gg clientom pod linuxom takze sa drz najme toho zaciatku na to ti staci len warcraft.
Rozumies co ja chapem ? ;D

Engi

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 243
    • Zobrazit profil
Warcraft 3 + Datadisk
« Odpověď #3 kdy: 26 Únor 2007, 09:29:19 »
Mno v tom winecfg som nastavil  Emulate a virtual desktop a dal rozlisenie 1280 na 1024 a ked zapnem W3 tak ono mi ukaze velke zele ne okno na celu obrazovku ale potom zase zbehne do maleho okna
Intel Pentium 4 1700 Hz 640 DDR Nvidia GeForce FX 5200 128 RAM
OS: Kubuntu 6.10 + moje nesikovne ruky ktore ho casto d****u :D ... kazdy sa raz uci :D

Engi

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 243
    • Zobrazit profil
Warcraft 3 + Datadisk
« Odpověď #4 kdy: 26 Únor 2007, 09:33:06 »
ale vidim este jedno riesenie dalo by sa na jednej ploche kubuntu nastavit aby som mal 1280 na 1024 a na druhej 1024 768?
Intel Pentium 4 1700 Hz 640 DDR Nvidia GeForce FX 5200 128 RAM
OS: Kubuntu 6.10 + moje nesikovne ruky ktore ho casto d****u :D ... kazdy sa raz uci :D

DaedRuaN

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 147
  • Co je osobni text ? :P
    • Zobrazit profil
Warcraft 3 + Datadisk
« Odpověď #5 kdy: 26 Únor 2007, 09:50:32 »
Ja som ti nepisal aby si to zaskrtol omg. :rolleyes: Mne defaultne wine spusta gamesi vo fullscreene iba ak mam nastavene virtual desktop tak to hadze do okna, alebo dam za prikaz "-window" skus dat za prikaz "-fullscreen". napr. wine "Z:\cesta_k_warcraftu\Warcraft III\war3.exe" -opengl -fullscreen  Ale W3 hrajem cez Cedegu (celkovo hry).
Rozumies co ja chapem ? ;D

Engi

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 243
    • Zobrazit profil
Warcraft 3 + Datadisk
« Odpověď #6 kdy: 26 Únor 2007, 09:54:14 »
jaj :D tak to mam odskrtnute ale stale nic
Intel Pentium 4 1700 Hz 640 DDR Nvidia GeForce FX 5200 128 RAM
OS: Kubuntu 6.10 + moje nesikovne ruky ktore ho casto d****u :D ... kazdy sa raz uci :D

DaedRuaN

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 147
  • Co je osobni text ? :P
    • Zobrazit profil
Warcraft 3 + Datadisk
« Odpověď #7 kdy: 26 Únor 2007, 10:05:26 »
skus to pustit cez konzolu a dat za prikaz -fullscreen.
Rozumies co ja chapem ? ;D

Engi

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 243
    • Zobrazit profil
Warcraft 3 + Datadisk
« Odpověď #8 kdy: 26 Únor 2007, 10:13:23 »
Kód: [Vybrat]
engi@engi-desktop:~$ wine "/home/engi/.wine/drive_c/Program Files/Warcraft III/Frozen Throne.exe" -fullscreen
err:ole:CoCreateInstance apartment not initialised
fixme:d3d:IWineD3DDeviceImpl_GetAvailableTextureMem (0x197ed8) : stub, simulating 64MB for now, returning 64MB left
err:xrandr:X11DRV_XRandR_SetCurrentMode Resolution change not successful -- perhaps display has changed?
engi@engi-desktop:~$ fixme:sync:CreateIoCompletionPort (0xffffffff, (nil), 00000000, 00000000): stub.
fixme:imm:ImmAssociateContextEx (0x10028, (nil), 16): stub
fixme:d3d:IWineD3DDeviceImpl_ResourceReleased Vertex buffer released while bound to a state block, stream 0
err:xrandr:X11DRV_XRandR_SetCurrentMode Resolution change not successful -- perhaps display has changed?
fixme:d3d:IWineD3DStateBlockImpl_Release Releasing primary stateblock
;
vypisalo toto... ale takneda sa na kazdu plochu nastavit rozlisenie osobitne?
Intel Pentium 4 1700 Hz 640 DDR Nvidia GeForce FX 5200 128 RAM
OS: Kubuntu 6.10 + moje nesikovne ruky ktore ho casto d****u :D ... kazdy sa raz uci :D

Engi

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 243
    • Zobrazit profil
Warcraft 3 + Datadisk
« Odpověď #9 kdy: 26 Únor 2007, 10:24:02 »
mno tak nakoniec to ide staci tam dat OpenGL a fullscreen
Intel Pentium 4 1700 Hz 640 DDR Nvidia GeForce FX 5200 128 RAM
OS: Kubuntu 6.10 + moje nesikovne ruky ktore ho casto d****u :D ... kazdy sa raz uci :D

DaedRuaN

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 147
  • Co je osobni text ? :P
    • Zobrazit profil
Warcraft 3 + Datadisk
« Odpověď #10 kdy: 26 Únor 2007, 10:26:41 »
Hmm tak v tychto vypisoch uz vobec niesom zbehli :P, ale ak to chces hrat po nete tak to spustaj cez cedegu lebo aj ked to spustis cez wine tak potom je trochu problem to rozbehat tak aby si sa vedel pripojit na xpam alebo abuser.
Rozumies co ja chapem ? ;D

Engi

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 243
    • Zobrazit profil
Warcraft 3 + Datadisk
« Odpověď #11 kdy: 26 Únor 2007, 10:27:28 »
Len neviem preco ale mi to ide trhane z nicoho nic mi to trhne mam take podozrenie ze to ma neaky problem zo zvukom
neviem fakt stratol sa s tym niekto?
Intel Pentium 4 1700 Hz 640 DDR Nvidia GeForce FX 5200 128 RAM
OS: Kubuntu 6.10 + moje nesikovne ruky ktore ho casto d****u :D ... kazdy sa raz uci :D

DaedRuaN

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 147
  • Co je osobni text ? :P
    • Zobrazit profil
Warcraft 3 + Datadisk
« Odpověď #12 kdy: 26 Únor 2007, 10:28:01 »
Citace: Engi
mno tak nakoniec to ide staci tam dat OpenGL a fullscreen
:rolleyes: to opengl tam davaj vzdy
Rozumies co ja chapem ? ;D

Engi

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 243
    • Zobrazit profil
Warcraft 3 + Datadisk
« Odpověď #13 kdy: 26 Únor 2007, 10:33:06 »
hej ... lebo ja sa hry nehravam teraz to je moj prvy pokus :D a stym trhanim hry mi nevies pomoct?  lebo vzdy kled mi to trhne vypise mi err ttu je vypis
Kód: [Vybrat]
engi@engi-desktop:~$ wine "/home/engi/.wine/drive_c/Program Files/Warcraft III/war3.exe" -opengl -fullscreen
err:ole:CoCreateInstance apartment not initialised
fixme:win:EnumDisplayDevicesW ((null),0,0x33f64c,0x00000000), stub!
fixme:win:EnumDisplayDevicesW ((null),0,0x33f684,0x00000000), stub!
fixme:xrandr:X11DRV_XRandR_SetCurrentMode Cannot change screen BPP from 32 to 16
err:xrandr:X11DRV_XRandR_SetCurrentMode Resolution change not successful -- perhaps display has changed?
fixme:sync:CreateIoCompletionPort (0xffffffff, (nil), 00000000, 00000000): stub.
err:dsound:DSOUND_MixOne underrun on sound buffer 0x173d70
err:dsound:DSOUND_MixOne underrun on sound buffer 0x173d70
err:dsound:DSOUND_MixOne underrun on sound buffer 0x173d70
err:dsound:DSOUND_MixOne underrun on sound buffer 0x173d70
err:dsound:DSOUND_MixOne underrun on sound buffer 0x173d70
err:dsound:DSOUND_MixOne underrun on sound buffer 0x173d70
err:dsound:DSOUND_MixOne underrun on sound buffer 0x173d70
err:dsound:DSOUND_MixOne underrun on sound buffer 0x173d70
err:dsound:DSOUND_MixOne underrun on sound buffer 0x173d70
err:dsound:DSOUND_MixOne underrun on sound buffer 0x173d70
err:dsound:DSOUND_MixOne underrun on sound buffer 0x173d70
err:dsound:DSOUND_MixOne underrun on sound buffer 0x173d70
err:dsound:DSOUND_MixOne underrun on sound buffer 0x173d70
err:dsound:DSOUND_MixOne underrun on sound buffer 0x173d70
err:dsound:DSOUND_MixOne underrun on sound buffer 0x173d70
err:dsound:DSOUND_MixOne underrun on sound buffer 0x173d70
err:dsound:DSOUND_MixOne underrun on sound buffer 0x173d70
fixme:imm:ImmAssociateContextEx (0x10024, (nil), 16): stub
err:xrandr:X11DRV_XRandR_SetCurrentMode Resolution change not successful -- perhaps display has changed?
Intel Pentium 4 1700 Hz 640 DDR Nvidia GeForce FX 5200 128 RAM
OS: Kubuntu 6.10 + moje nesikovne ruky ktore ho casto d****u :D ... kazdy sa raz uci :D

DaedRuaN

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 147
  • Co je osobni text ? :P
    • Zobrazit profil
Warcraft 3 + Datadisk
« Odpověď #14 kdy: 26 Únor 2007, 10:35:44 »
vo winecfg sa skus pohrat so zalozkou Audio, zaskrtni tam OSS alebo ALSA, zvysok odskrni.
Rozumies co ja chapem ? ;D

max007

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 197
    • Zobrazit profil
Warcraft 3 + Datadisk
« Odpověď #15 kdy: 12 Březen 2007, 11:14:39 »
Chlapi mam takovy dotaz jde Warcraft rozjet nejak i z Image v ISO ? pripojil jsem to, a pak nainstaloval ale porad mi to hlasilo nejak ze neni cd v mechanice, pripojeny obraz sem mel ale v domovskem adresari.
DELL Inspiron 1520 • 15,4", 1440x900 • C2D T5250/1,5GHz/2MB cache • RAM 2GB/667MHz • GF 8400M GS - 128MB • HDD 120GB/5400ot. • Wifi b/g • BT • Ubuntu-II

Martin - ViPEr*CZ*

Warcraft 3 + Datadisk
« Odpověď #16 kdy: 12 Březen 2007, 11:31:28 »
No já myslím že by to mělo jít... zkus se podívat do winecfg jestli se ti to kam jsi připojil ten obraz hlási jako mechanika.
Open source is gold way... Mint 17.2, Debian 8.1 Jessie| Ubuntu Wiki (návody) | Google vyhledávač | Qt4 návody

max007

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 197
    • Zobrazit profil
Warcraft 3 + Datadisk
« Odpověď #17 kdy: 12 Březen 2007, 20:42:34 »
no mam to ted pripojeno v /media/obraz ve winecfg mam nastaveno ze je to mechanika CD-ROM stejne a porad nic :( mohlo by vadit ze tam mam nastavenou jeste jednu CD-ROM ze ktere jsem war ale neinstaloval
DELL Inspiron 1520 • 15,4", 1440x900 • C2D T5250/1,5GHz/2MB cache • RAM 2GB/667MHz • GF 8400M GS - 128MB • HDD 120GB/5400ot. • Wifi b/g • BT • Ubuntu-II

mycz

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 208
  • Lysergic acid diethylamide
    • Zobrazit profil
Warcraft 3 + Datadisk
« Odpověď #18 kdy: 13 Duben 2007, 14:59:26 »
Jak rozjed toho wara? Porad mi to hlasi, ze nemam cedlo v mechanice :( Ve Windowsu by to vyresil crack, ale pod Linuxem to fungovat nebude.
Píchali bychom si i vitamín C, kdyby to bylo ilegalní!

dumi

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1152
    • Zobrazit profil
Warcraft 3 + Datadisk
« Odpověď #19 kdy: 13 Duben 2007, 15:33:33 »
preco nie? :)
AMD Sempron 2500+, GF 5200FX, 1,5GB RAM, Ubuntu 8.04

mycz

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 208
  • Lysergic acid diethylamide
    • Zobrazit profil
Warcraft 3 + Datadisk
« Odpověď #20 kdy: 13 Duben 2007, 15:37:11 »
protoze jsem ho zkousel a porad nenajde to cedlo
Píchali bychom si i vitamín C, kdyby to bylo ilegalní!

dumi

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1152
    • Zobrazit profil
Warcraft 3 + Datadisk
« Odpověď #21 kdy: 13 Duben 2007, 16:09:24 »
Kód: [Vybrat]
sudo mount /cesta/w3.iso /media/cdrom0 -o loop
AMD Sempron 2500+, GF 5200FX, 1,5GB RAM, Ubuntu 8.04

mycz

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 208
  • Lysergic acid diethylamide
    • Zobrazit profil
Warcraft 3 + Datadisk
« Odpověď #22 kdy: 13 Duben 2007, 16:26:59 »
ja bych to chtel spustit z cd a ne z obrazu. A po prikazu sudo mount /media/cdrom0 -o loop to dela porad to same :(
Píchali bychom si i vitamín C, kdyby to bylo ilegalní!

dumi

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1152
    • Zobrazit profil
Warcraft 3 + Datadisk
« Odpověď #23 kdy: 13 Duben 2007, 16:33:29 »
ja si totizto bohuzial vobec nepamatam ako som ten iso subor pripajal..
AMD Sempron 2500+, GF 5200FX, 1,5GB RAM, Ubuntu 8.04